Apple isi recompenseaza angajatii pentru o „luna record”

0
93

Directorul companiei Apple a trimis tuturor angajatiilor sai un memoriu in care le multumeste pentru munca extrem de intensa depusa pe parcursul lunii septembrie pentru a reusi ca iPhone 6, iPhone 6 Plus, iOS 8 si Apple Watch sa poata fi prezentate. Pentru aceasta, Cook a anuntat ca o buna parte dintre angajatii Apple vor fi recompensati cu o mini vacanta de Ziua Recunostintei.

[quote_center]Aceasta luna a fost demna de cartile de recorduri[/quote_center]

In memoriul sau, Tim Cook a declarat ca „fiecare dintre aceste lansari reprezinta ani de inovatie si munca intensa facuta de echipele din cadrul Apple”, pentru ca apoi sa le multumeasca angajatilor pentru efortul intens depus cu scopul aducerii in mainile oamenilor unui hardware, software si a unor servicii „de talie mondiala”. Acesta s-a aratat, de asemenea, impresionat de succesul inregistrat de iPhone 6 si iOS 8 (conform Apple, 10 milioane de iPhone 6 si iPhone 6 Plus au fost vandute in doar 3 zile, iar iOS 8 a fost instalat pe 46% dintre iPhone-uri, iPad-uri si iPod touch-uri in primele 5 zile).

Drept rasplata, Apple se va „inchide” in saptamana cu Ziua Recunostintei, oferind angajatilor sai zile libere pe 24,25 si 26 noiembrie, pe langa zilele de 27 si 28 ce erau oricum oferite libere. Angajatii Apple care nu se bucura de o vacanta prelungita sunt cei din magazine si cei care se ocupa de asistenta AppleCare, insa ei isi vor putea lua liberele la o data ulterioara astfel incat sa nu afecteze programul de functionare ori pe consumatori.

Ziua Recunostintei este o sarbatoare foarte importanta pentru americani si, la fel ca si Craciunul, ea este celebrata de catre Apple prin oferirea de zile libere angajatiilor si nu numai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.