Vimeo 4.2 pentru iPhone si iPad – actualizare este disponibila pe App Store

0
151

Dupa YouTube, Vimeo este unul dintre cele mai cunoscute site-uri web care ofera servicii de gazduire pentru utilizatorii ce doresc sa incarce clipuri video pe care altii sa le poata distribui si viziona cu usurinta. Fiind si una dintre putinele aplicatii de la terti pe care Apple a integrat-o in iOS, Vimeo a primit in cursul acestei dimineti o actualizare relativ importanta pentru toti utilizatorii. Desi nu aduce o lista foarte bogata cu noutati, Vimeo 4.2 introduce cateva functii importante pe care utilizatorii cu siguranta le asteptau de ceva vreme.

Noua versiune a aplicatiei Vimeo permite posesorilor de iPhone si iPad sa incarce mai usor clipurile video stocate in aplicatia Camera, albumul Rola film, prin introducerea unui meniu special in interiorul Vimeo care iti ofera acces la toate clipurile tale. Trecand mai departe, aplicatia nu ne va mai obliga sa partajam clipurile cu publicul, fiind acum disponibila optiunea de a partaja anumite clipuri in mod privat, doar cu persoanele pe care le urmaresti tu pe Vimeo. La final, aplicatia ofera posibilitatea de a gasi si urmari prietenii inscrisi deja pe Vimeo, dar si de a trimite invitatii celor care nu s-au inscris inca.

Pentru a face actualizarea la versiunea 4.2 a aplicatiei Vimeo, trebuie ca de pe dispozitivul dvs. cu iOS sa deschideti App Store, sa accesati sectiunea Updates, unde va aparea titlul aplicatiei alaturi de butonul Update, pe care trebuie sa il atingeti. Daca nu aveti aplicatia descarcata, accesati linkul de mai jos pentru a o descarca acum:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.