Inca din prima parte a acestui an va spuneam ca Romtelecom si Cosmote Romania, doi dintre cei mai mari operatori de pe piata locala, vor trece din toamna printr-un proces de rebranding. Daca pe atunci nu se stia cu siguranta care va fi brandul Deustche Telekom sub care vor actiona cele doua companii, astazi aflam pe cai oficiale ca Romtelecom si Cosmote isi vor schimba denumirea legala in Telekom Romania Communications si, respectiv, Telekom Romania Mobile Communications si vor activa, incepand cu jumatatea lunii septembrie 2014, sub brandul Telekom Romania.

[quote_box_center]”Ca urmare a deciziilor adunărilor generale ale acţionarilor ale fiecărei companii, Romtelecom şi Cosmote România anunţă noile denumiri oficiale. Astfel, începând cu jumătatea lunii septembrie, Romtelecom şi Cosmote România vor comunica sub acelaşi brand: Telekom Romania, în timp ce denumirile legale vor fi Telekom Romania Communications SA (în loc de Romtelecom SA), respectiv Telekom Romania Mobile Communications SA (în loc de Cosmote Romanian Mobile Telecommunications SA)”, se arata intr-un comunicat comun emis de cei doi operatori.[/quote_box_center]

Cosmote si Romtelecom sunt in prezent controlati de catre grupul elen OTE care, la randul sau, este controlat de grupul german Deutsche Telekom ce detine 40% dintre actiunile sale.

Pentru a pune in practica schimbarile implicate de noul brand comun, peste 2.000 de persoane lucreaza la peste 100 de proiecte complexe de marketing, vanzari, IT, resurse umane sau din dimeniul imobiliar. De asemenea, 43 de magazine  corporate vor fi renovate in intregime in acest an, in line cu identitatea si grafica noului brand. Incepand din toamna, operatorii vor avea un singur centru de apel, un singur site web si o singura prezenta pe retelele sociale pentru toti utilizatorii de servicii fixe si mobile

Romtelecom ramane unul dintre cei mai mari operatori locali de telecomunicatii, in timp ce Cosmote Romania este al treilea jucator de pe piata de telefonie mobila dupa Orange si Vodafone.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.