Versiunea 1.5.0 a Asphalt 8: Airborne pentru iPad si iPhone a fost lansata pe App Store

0
243

Veste buna pentru fanii seriei de jocuri cu masini Asphalt! Cel mai recent titlu al seriei concepute de catre dezvoltatorii de la Gameloft – Asphalt 8: Airborne – a fost lansat pe App Store in cursul acestei zile si aduce utilizatorilor o serie de noutati importante. Versiunea 1.5.0 a Asphalt 8 te va ajuta sa rupi asfaltul cu noi locatii, noi masini si alte cateva functii importante care te vor ajuta sa iti lasi rivalii in ceata.

Actualizarea la cea mai recenta versiune iti va aduce noi piste in Orientul Mijlociu sau, mai exact, chiar in Dubai, unde te vei putea bucura de peisajele specifice locurilor in timp ce te intreci in super-masini cu alti concurenti reali sau virtuali. Pentru ca distractia sa fie si mai mare, cinci masini noi au sosit in joc, prototipul Mercedes-Benz Biome si Nissan GT-R NISMO fiind principalele vedete enumerate de catre dezvoltatori. Aplicatia a mai primit, de asemenea, si un sezon nou, astfel ca abilitatile tale de sofer de curse vor putea fi testate in cele 74 de evenimente cu o cifra octanica foarte ridicata. La final, aplicatia extinde disponibilitatea functiie de streaming video prin serviciul Twinch si la utilizatorii de iPhone 5, iPhone 5c si iPad 4 (deci, dispozitivele care au cipuri A6, respectiv A6X).

Pentru a face actualizarea la versiunea 1.5.0 a aplicatiei Asphalt 8: Airborne, trebuie ca de pe dispozitivul dvs. cu iOS sa deschideti App Store, sa accesati sectiunea Updates, unde va aparea titlul aplicatiei alaturi de butonul Update, pe care trebuie sa il atingeti. Daca nu aveti aplicatia descarcata, accesati linkul de mai jos pentru a o descarca acum:

  • Asphalt 8 pentru iPad si iPhone – Gratuit – Descarca acum

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.