O noua schita confirma implementarea unei camere iesite in relief in iPhone 6

0
669

protruding_ring_schematic

Inca din primavara, multumita unor schite, prototipuri sau informatii primite de la diferiti analisti sau furnizori ai Apple, am aflat ca viitoarea generatie a iPhone va avea, macar in versiunea cu ecran de 5,5 inch o camera iesita usor in relief. La fel ca si in cazul celei de-a 5-a generatii de iPod touch, camera iSight urmeaza sa fie scoasa usor in afara carcasei din cauza spatiului foarte mic oferit la interior de terminal. Mai recent, insa, am vazut si cateva imagini cu inelul pentru camera iSight a viitorului dispozitiv, acesta confirmandu-ne nu doar informatiile anterioare, ci si ca iPhone 6 cu ecran de 4,7 inch va avea, de asemenea, o camera iesita usor in afara carcasei.

Daca aceste informatii nu ar fi fost suficiente, astazi taiwanezii de la Apple.Club au publicat o imagine care dovedeste prezenta unui inel scos in relief pe carcasa iPhone 6 cu ecran de 4,7 inch. Aceeasi imagine indica faptul ca inelul va iesi in afara carcasei cu 0,67 sau 0,77 mm, in conditiile in care carcasa terminalului va avea doar 7 mm grosime. Desigur, grosimea inelului nu este foarte mare, insa este suficienta pentru a face terminalul sa nu poata sta perfect drept pe o suprafata plana.

La final, trebuie specificat ca acelasi site care ne prezinta imaginea de mai sus, sustine ca a aflat si numele de cod ale iPhone 6. Potrivit site-ului, iPhone 6 de 4,7 inch are numele de od „N56”, pe care il puteti vedea si in imagine, in timp ce iPhone 6 de 5,5 inch are numele de cod „N61”. In privinta acestor nume de cod nu exista momentan evidente clare.

- Reclamă -