Apple a publicat actualizari pentru Final Cut Pro, Compressor si Motion

0
147

Programele de editare video Final Cut Pro X, Compressor si Motion sunt preferatele multor profesionisti din domeniu, iar Apple are grija sa le actualizeze periodic, incluzand noi functii, imbunatatiri si diferite corecturi. Cele mai noi actualizari primite de aceste programe au fost lansate astazi de compania americana.

Dintre toate, Final Cut Pro X a primit cea mai importanta actualizare, versiunea 10.1.3 fiind acum disponibila pentru utilizatorii interesati. Noua versiune imbunatateste fiabilitatea aplicatiei si inlatura cateva erori care suparau utilizatorii. Mai exact, erorile care cauzau instabilitate in timpul inscriptionarii unor discuri Blu-Ray sau a crearii unei imagini de disc Blu-Ray au fost corectate- De asemenea, corectiile de culoare lipite intre clipuri sunt pastrate si dupa partajarea lor, iar efectele aplicate clipurilor din Browser in versiunile anterioare ale aplicatiei sunt mentinute in momentul adaugarii acestor clipuri in cronologie. La final raman imbunatatirile, fiabilitatea in timpul backupurilor automate ale bibliotecilor fiind imbunatatita, precum si stabilitatea in timpul extinderii fisierelor din Browser.

Alaturi de aceasta actualizare relativ minora primita de Final Cut Pro, Apple a actualizat si programele Compressor si Motion, corectand o eroare cauzata de inscriptionarea unui disc Blu-Ray sau de crearea unei imagini de disc Blu-Ray. Aceste actualizari succed o actualizare majora primita de fiecare dintre cele 3 aplicatii in luna iunie a acestui an.

 

*Daca ati cumparat deja aceasta aplicatie, nu veti mai plati inca o data pentru a face actualizarea.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.