Ne-au prezentat o multime de imagini cu componente reale ale terminalului, iar acum a venit timpul ca rusii de la Feld & Volk sa ne prezinte inainte cu mai putin de 11 zile ramase pana la prezentarea iPhone 6 o unitate complet asamblata si functionala. Cele mai recente imagini prezentate de ei afisau placa de baza cu cip A8, cip NFC si spatiu de stocare de 16 GB, iar de aceasta componenta, de o carcasa (complet accesorizata), un ecran si alte componente interne s-au folosit pentru a asambla terminalul si, in final, pentru a-l porni.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dupa cum se poate observa si in clipul de mai sus, iPhone-ul cu ecran de 4,7 inch in culoarea gri stelar a putut fi pornit folosind butonul adormire/trezire situat in partea laterala dreapta a carcasei, insa nu este si complet functional. Mai exact ecranul “Conectati la iTunes” opreste utilizatorul sa foloseasca dispozitivul, un lucru deloc surprinzator in conditiile in care vorbim despre un terminal “facut din bucati” si nu produs, instalat si testat de Apple.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Chiar daca nu ne ajuta sa vedem cum functioneaza terminalul, din clipul video prezentat acum putem cu usurinta sa observam mai ales cum va arata iPhone 6 complet asamblat, iar rezultatul nu este unul pe atat de rau pe cat ne-am fi asteptat initial – vazand clonele si prototipurile – (va fi si mai bun cand vom vedea terminalul asamblat de Apple). Trebuie sa mentionez ca toate componentele folosite la fabricarea acestui dispozitiv sunt reale si provin de la furnizorii contractati de catre Apple pentru a produce iPhone 6 (Feld & Volk creeaza modele de “lux” ale dispozitivelor iPhone de cativa ani buni).

In trecut diferiti au mai incercat sa ne prezinte “iPhone 6 functional” insa in realitate se foloseau de clone, iar acest lucru ar fi fost vizibil si acum, daca ar fi fost cazul. iPhone 6 va fi prezentat de catre Apple pe 9 septembrie.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.