Implementarea unui cip NFC in iPhone 6 este confirmata de un nou document

0
330

In fiecare an, inaintea lansarii unui nou model de iPhone, incep sa apara pe Internet informatii potrivit carora tehnologia comunicarii in camp apropriat (NFC) va fi implementata pe acest telefon. iPhone 6 nu face exceptie, insa informatiile sunt parca mai multe si mai plauzibile decat niciodata. In ultimele luni v-am prezentat mai multe informatii potrivit carora iPhone 6 va veni cu aceasta noua tehnologie, iar acum va voi prezenta inca doua mentiuni legate de ea.

Pentru inceput, cei taiwanezii de la Apple Daily mentionau saptamana trecuta, cand publicau o imagine cu presupusa baterie de 2.915 mAh a iPhone 6 de 5,5 inch (iPhone 6L), faptul ca viitoarea generatie a celui mai popular telefon va include un cip NFC PN65V produs de catre NXP. pn65v_schematicFiindca nu ofereau prea multe detalii in legatura cu aceasta informatie, spusele lor au fost trecute cu vederea pana acum, cand un alt site web chinezesc vine cu aceleasi informatii.

Dupa ce au spus in mod eronat ca iPhone 6 va avea 1 GB de memorie integrata (RAM), prezentand un document din care reiesea faptul ca acest un gigabyte se refera la stocarea flash, cei de la GeekBar ne prezinta un nou document scanat care face referire la implementarea unui cip NXP PN65. La fel ca si in cazul primului document, nici acesta nu face referire directa sau indirecta la iPhone 6, deci trebuie sa credem pe cuvant firma de reparatii.

Cipurile NXP PN65 au fost implementate deja pe cateva dispozitive cu Android, iar referinta din document este cat se poate de clara, cu toate ca nu spune nimic si de un iPhone 6. In conditiile in care exista atatea zvonuri legate de implementarea unui cip NFC pe iPhone 6 si ca exact acelasi model a mai fost sugerat si de catre Apple Daily foarte recent, este posibil ca el sa fie in cele din urma implementat pe viitorul dispozitiv Apple.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.