Una dintre mintile geniale care a ajutat Apple sa ajunga pe culmile pe care se afla si astazi este fara doar si poate Jony Ive, vicepresedinte executiv al Apple si directorul departamentelor design industrial si software. Una dintre cele mai importante componente ale oricarui produs Apple este designul minimalist si atentia obsesiva la cele mai mici detalii. Ive, designerul britanic considerat de multi a fi si unul dintre cei mai buni designeri industriali ai lumii, a ajutat compania Apple sa renasca odata cu lansarea primului model de iMac, ce adopta o linie cu totul neconventionala. De atunci, Jony Ive a fost creditat pentru crearea tuturor modelelor de Mac, iPod, iPhone, iPad si Apple TV, dar si pentru designul celor mai recente versiuni ale iOS si OS X.

Stiind cu totii cum arata toate produsele susmentionate, probabil ca va intrebati cum arata si casa celui care le-a creat. Daca va asteptati sa aibă o casa moderna, cu un design inedit, exact precum produsele Apple, ei bine va inselati. Cumparata in anul 2012 pentru suma totala de 17 milioane de $, casa lui Jony Ive din San Francisco este o constructie in stil victorian ridicata in anul 1927, aflata inca intr-o buna conditie. Amintindu-ne de casele specifice britanicilor, casa lui Ive este una dintre cele mai importante proiprietati istorice din San Francisco, fiind creata de catre Willis Polk, un arhitect foarte cunoscut in zona la acea vreme.

Casa este realmente o constructie impresionanta mai ales pentru iubitorii acestui stil arhitectonic, fatada acoperita cu caramizi, porticul de la intrare si incaperile somptuase fiind numai cateva dintre caracteristicile care iti fura privirea imediat.

Acum, o galeria cu privelistea exceptionala pe care o ofera casa lui Ive:

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.