Dupa cum obisnuieste sa faca in fiecare an, compania Apple nu anunta inca de la inceput toti artistii si trupele care vor lua parte la iTunes Festival, extinzand lista pe parcursul mai multor saptamani. Anuntat inca din luna iulie, iTunes Festival Londra 2014 va incepe pe 1 septembrie si va umple tot calendarul lunii cu muzica de buna calitate cantata in direct de artisti la RoundHouse, in Londra, in fata a milioane de oameni care ii privesc din sala sau de pe dispozitivele sau programele Apple.

Daca initial lista continea numai cativa artisti, in urma cu doua saptamani au fost adaugati 21 de noi artsiti, iar astazi inca 19. Printre noii artisti si noile trupe care vor lua parte la iTunes Festival 2014 se numara Tony Bennett, Mary J. Blige, Ed Sheeran, Jessie J si deadmau5. Programul evenimentului a fost, de asemenea, actualizat de compania Apple, astfel incat sa includa si zilele in care vor concerta noii artisti. Aflam astfel, ca deadmau5 va deschide evenimentul sustinand pe data de 1 septembrie concertul principal al serii (probabil ca in deschidere vor canta si alti artisti neanuntati inca de compania Apple).

Cei 19 artisti care vor concerta la iTunes Festival pe care Apple i-a adaugat astazi sunt: Mary J. Blige, deadmau5, Tony Bennett, Ed Sheeran, Nick Gardner, Rae Morris, Ben Howard, Nicola Benedetti, James Bay, Placebo, Foy Vance, Wolf Alice, Alison Balsom, Lisa Hannigan, Miloš, Little Dragon, Jessie J, Nick Mulvey si Hozier.

Din totalul de 60 de artisti care vor canta in luna septembrie la iTunes Festival, Apple mai trebuie sa ii anunte pe cativa, zilele de 19 si 30 ale lunii nefiind inca ocupate. Nume mari precum Maroon 5, Pharell Williams, Calvin Harris, David Guetta si Sam Smith vor lua parte la marele eveniment din toamna acestui an.

iTunes Festival va fi transmis in direct prin aplicatia iTunes pentru computer (Mac si PC), aplicatia iTunes Festival pentru iPad si iPhone, dar si printr-un canal special iTunes Festival de pe Apple TV. Fiindca ne apropriem cu pasi repezi de debutul acestui eveniment, ne asteptam ca in zilele care urmeaza Apple sa actualizeze aceste aplicatii sau sa adauge paginile de accesare a evenimentului live. Concertul poate fi urmarit si direct din sala RoundHouse din Londra, insa doar de londonezii care au castigat biletele participand la diferite concursuri radiodifuzate.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.