Ceva mai devreme va anuntam ca Apple a adaugat 19 artisti noi pe lista celor care vor concerta in cele 30 de zile de muzica transmisa live. In total nu mai putin de 60 de trupe vor sustine concerte pe toata durata lunii septembrie, insa compania americana nu i-a anuntat inca pe toti, cu toate ca suntem la numai cateva zile de inceperea marelui eveniment anual.

Tot astazi Apple s-a ocupat si de canalele oferite utilizatorilor pentru vizualizarea festivalului. Pentru inceput, compania americana a (re)lansat canalul iTunes Festival pentru Apple TV, oferind toate informatiile de care ai nevoie in legatura cu festivalul de muzica organizat pentru a 8-a oara la Londra. Noul canal a fost adaugat automat, prin intermediul conexiunilor la Internet, pe dispozitivele utilizatorilor si permite vizualizarea intregii liste cu artisti anuntati care vor lua parte la festival, precum si informatii despre acestia, si chiar linkuri directe catre albumele de pe care vor canta. Totodata, in momentul de fata, canalul mai furnizeaza informatii generale despre iTunes Festival, dar si imagini de la festivalurile din anii trecuti

In momentul in care va incepe iTunes Festival, noul canal pentru Apple TV va oferi utilizatorilor micului dispozitiv posibilitatea de a vedea pe propriile televizoare, in format Full HD (sau HD, in functie de model), transmisiunile live ale concertelor. Fiecare dintre cele 60 de concerte ale festivalului de anul acesta vor fi transmise live de catre Apple pentru toti cei care nu sunt londonezi si nu au castigat bilete la RoundHouse.

IMG_4295Trecand mai departe, compania americana a (re)lansat pe App Store aplicatia iTunes Festival, ea fiind disponibila si pentru utilizatorii care nu au eliminat-o inca de pe dispozitive intr-o versiune actualizata. Versiunea 5.0.1 aduce un design reimprospatat pentru aplicatia iTunes Festival, precum si informatii despre artistii care vor concerta timp de 30 de zile la Londra. Trebuie specificat faptul ca momentan aplicatia nu afiseaza nimic altceva decat o pagina de pornire cu numele celor mai de seama artisti care vor concerta, precum si o descriere a evenimentului. La fel ca si pe Apple TV, insa, aplicatia va permite, in momentul in care festivalul va incepe, vizualizarea in direct a tuturor concertelor in format video de inalta calitate.

Aplicatia iTunes Festival poate fi actualizata la cea mai recenta versiune direct din App Store>Updates, sau poate fi descarcata gratuit accesand acest link direct.

La final, Apple ofera si o pagina speciala in iTunes Store pentru festivalul de anul acesta. Aici, la fel ca si pe Apple TV, vei avea la dispozitie lista si informatii despre artistii care concerteazape durata intregii luni septembrie, precum si posibilitatea de a vedea prestatiile artistilor invitati anii anteriori. Pagina poate fi accesata din aplicatia iTunes pentru Mac si PC (descarca acum) accesand acest link.

Printre artistii care vor lua parte la iTunes Festival anul acesta se numara Pharell Williams, David Guetta, Calvin Harris. Ed Sheeran, Maroon 5, Jessie J, Sam Smith, The Script si deadmau5. Evenimentul va incepe pe data de 1 septembrie cu concertul deadmau5 si se va termina in ultima zi a lunii septembrie. Toate concertele sunt transmise live de catre Apple prin intermediul celor 3 canale enumerate anterior.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.