Cum sa activezi sunete de alerta pentru toate notificarile Facebook pe iPhone si iPad – Tutorial

0
7812

In cazul in care esti un vechi utilizator Facebook, atunci poate ca stii ca la un moment dat in trecut compania americana ce administreaza reteaua sociala a decis sa dezactiveze automat sunetele pentru notificari, gandindu-se ca poate sunt persoane care au foarte multi prieteni, implicit primesc multe notificari, si astfel nu isi doresc sa fie bruiati mereu de tonurile de alerta. Decizia a fost de a pastra, insa, sunetele doar pentru acele notificari importante, deci care privesc contul tau, securitatea si intimitatea (de exemplu, atunci cand cineva incearca sa se autentifice in contul tau si trebuie sa folosesti generatorul de coduri pentru a aproba).

Chiar daca, poate, ai incercat sa activezi sunetele pentru notificarile Facebook din Configurarile dispozitivului iPhone sau iPad, ai observat ca schimbarile efectuate acolo nu schimba situatia. Asadar, este posibil sa primesti tonuri de alerta de fiecare data cand cineva te eticheteaza, lasa un comentariu la o postare /poza de-a ta si, pe scurt, de fiecare data cand pe iPhone sau iPad iti apare o notificare vizuala fie pe ecranul de blocare, fie in bara de stare sub forma unui banner? Raspunsul este da. Cum? Ei bine, procedura este destul de alambicata insa din fericire este nevoie doar o singura data sa faci aceasta setare (pe un dispozitiv).

Cum sa activezi sunetele de alerta pentru toate notificarile Facebook pe iPhone si iPad

  1. Deschide aplicatia Facebook de pe ecranul principal al dispozitivului iPhone sau iPad;Facebook iPhone
  2. Atinge butonul More (Mai mult) afisat in partea dreapta jos a ecranului;
  3. Deruleaza pana in partea de jos a meniului si atinge butonul Settings (Setari);facebook more
  4. Atinge butonul Notifications (Notificari);facebook setari
  5. In pagina Push Notifications (Notificari Push) atinge butonul Edit (Editati) din dreptul Sound for Push Notifications (Sunete pentru notificarile push) – primul buton afisat pe ecran;facebook notificari
  6. In sectiunea Turn on sound for: (Activeaza sunetele pentru: ) atinge butonul All notifications, except the ones you unsubscribe from (Toate notificarile cu exceptia celora de la care te-ai dezabonat) pentru a selecta optiunea respectiva. Nota: In cazul in care, insa, primesti alerte sonore pentru fiecare notificare si nu doresti acest lucru, atinge pentru a selecta butonul Only notifications about your account, security and privacy (Numai notificarile despre contul tau, securitate si intimitate), o a treia optiune neexistand inca.facebook notificari

Incepand din acest moment, dispozitivul tau va emite un sunet de alerta de fiecare data cand primesti o notificare de la Facebook pe dispozitivul tau iPhone sau iPad (nu si notificarile interne afisate doar pe Facebook – cum sunt cele legate de aprecieri). Poti oricand sa revii la configurarea anterioara urmand din nou pasii de mai sus.

 

Daca aveti intrebari, neclaritati sau doriti sa propuneti un tutorial, lasati un comentariu mai jos in aceasta pagina sau un mesaj pe forum.

- Reclamă -