Cum sa iti faci rapid curatentie in fluxul Noutati pe Facebook de pe iPhone si iPad – Tutorial

0
467

Ai unul sau mai multi prieteni pe Facebook care intreaga zi distribuie continut ce nu te intereseaza, sunt mai mult sau mai putin narcisisti publicand cateva (mai multe) poze pe zi incercand sa atraga atentia sau publica diferite postari (citate, ganduri proprii, etc.) care in mod cert nu te intereseaza? Esti abonat la o serie de pagini si grupuri, insa nu te intereseaza decat postarile unora dintre ele? Si, in consecinta, toate acestea ti-au transformat fluxul Noutati intr-un loc cat se poate de neatractiv pentru tine?

Din fericire, Facebook iti permite sa elimini extrem de rapid toate postarile venite de la un prieten, o pagina sau un grup prin cateva atingeri pe ecran, asigurandu-te astfel ca iti populezi fluxul Noutati (News Feed) doar cu postarile persoanelor sau ale paginilor care te intereseaza cu adevarat. Mai mult decat atat, acest lucru este posibil fara a scoate din lista de prieteni pe respectivele persoane si fara a fi nevoit sa te dezabonezi de la o pagina sau sa nu mai urmaresti un grup.

Cum sa iti transformi fluxul Noutati din nou intr-un loc atractiv urmarind sau anuland urmarirea unor persoane, pagini sau grupuri pe Facebook

  1. Deschide aplicatia Facebook de pe ecranul principal al dispozitivului iPhone sau iPad;Facebook iPhone
  2. Atinge butonul More (Mai mult) situat in bara de navigare din partea dreapta jos a ecranului;
  3. Atinge Manage News Feed (Administrati Fluxul Noutati) – trebuie sa derulezi pana in partea de jos a meniului;facebook more
  4. Foloseste filele din partea de sus a ecranului pentru a comuta intre Friends, Pages si Groups (Prieteni, Pagini si Grupuri);
  5. Atinge butonul Following din dreptul unui prieten, unei pagini sau unui grup a carui urmarire doresti sa o anulezi. De asemenea, poti atinge butonul Follow (Urmareste) pentru a urmari din nou o anumita persoana/pagina/grup.administreaza flux facebook

Trebuie specificat ca exista si optiunea de a anula urmarirea unei persoane direct de pe profilul acesteia, insa in mod cert procedura descrisa mai sus este mai rapida. Partea buna este ca, in cazul prietenilor, ei nu vor avea nici cel mai mic indiciu in legatura cu faptul ca tu nu ii mai urmaresti. Mai mult decat atat, atunci cand vei dori, vei putea sa le vizualizezi profilele, chiar daca nu le mai urmaresti activitatea in fluxul noutati, astfel incat sa vezi si postarile ascunse publicului si vizibile doar pentru prieteni, de exemplu.

 

Daca aveti intrebari, neclaritati sau doriti sa propuneti un tutorial, lasati un comentariu mai jos in aceasta pagina sau un mesaj pe forum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.