Da, este vineri si, da, vorbim despre o noua aplicatie gratuita a saptamanii. Daca pana ieriam putut cu totii sa descarcam gratuit un shooter excelent: Epoch 2, incepand de astazi vom putea descarca un alt joc interesant. Editorii App Store au decis sa taie complet pretul jocului Atom Run creat de catre Fingerlab, astfel ca descarcarea lui in urmatoarele 7 zile te va ajuta sa economisesti 2,69 €.

Inca din primele momente cand vei lua contact cu acest joc nu vei putea sa nu observi o asemanare izbitoare cu un alt joc celebru: Jetpack Joyride. Daca in cadrul jocului creat de Halfbrick Studios vorbim despre un laborator, Atomic Run este un joc retro cu insertii futuriste care ne porteaza intr-o lume mecanic-dinamica superba, cu o poveste inedita. screen480x480-1Aici noi va trebui sa il controlam pe Elgo, un prototip de robot cat se poate de sofisticat a carui misiune este de a gasi toti atomii si moleculele care sunt absolut necesare pentru crearea unei noi vieti. Prin labirintul inselator gandit de catre dezvoltatori, noi vom trebui sa ii spunem robotului cand sa sara, alerge, sa impinga sau sa se fereasca de multiplele pericole care ii sunt puse in cale.

Daca in jocurile de acest gen cea mai mare preocupare a noastra sunt vietile, in Atomic Run nu vorbim despre asa ceva, intrucat ele sunt nelimitate, insa marile probleme ne vor fi puse de contratimp si obsesia pe care ne-o va crea jocul. Butoanele de control sunt simple si dispuse intuitiv pe ecran, insa Atomic Run este compatibil si cu controlerele speciale dedicate iPhone sau iPad.

Avand un motor grafic bun, o poveste inedita si o lipsa completa de reclame, Atomic Run este un joc pe care trebuie sa il incerci, mai ales daca iti place acest gen. Jocul este compatibil cu iPad 2, iPhone 4s, iPod touch 5 (sau modele mai noi), iar de-a lungul timpului s-a bucurat de numeroase premii si cuvinte de lauda.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7ZUbsa0IiAs]

Atomic Run este disponibil pe App Store sub forma unei aplicatii universale pentru iPhone si iPad, putand fi instalata doar pe modelele specificate anterior care ruleaza deja iOS 7. Dimensiunea jocului este de 78,6 MB. Aplicatia este disponibila gratuit pe App Store pana vinerea viitoare (29 august).

  • Atomic Run pentru iPhone si iPad – Gratuit (redus de la 2,69 €) – Descarca acum

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.