La finele lunii iulie compania Apple anunta in mod oficial ca anul 2014 ne aduce pentru prima data doua editii ale festivalului iTunes, prima dintre acestea avand loc in primabara in cadrul evenimentului SXSW din Statele Unite. Daca pe atunci americanii pomeneau numele a doar cativa artisti sau formatii, printre care se numara Maroon 5, Pharell Williams, David Guetta, Sam Smith si nu numai, astazi cei din Cupertino completeaza lista celor care vor concerta in luna septembrie la iTunes Festival Londra 2014.

Nu mai putin de 21 de artisti au fost adaugat acum pe lista iTunes Festival 2014 printre ei numarandu-se: Lenny Keavitz, Ryan Adams si The Script. Inca suntem departe de a-i sti pe toti cei 60 de artisti si trupe care ne vor incanta cu muzica lor in toate cele 30 de nopti ale lunii septembrie, insa probabil numele cele mai importante au fost dezvaluite de catre Apple pana acum cu scopul de a creste interesul fata de marele eveniment.

Toti artistii si trupele anuntate de catre Apple astazi sunt: Jenny Lewis, Clean Bandit, Robin Schulz, Charlie Simpson, Luke Sital-Singh, Sohn, Matthew Koma, Elbow, Paolo Nutini, David Gray, The Script, Foxes, Gregory Porter, Eric Whitacre, Jessica Ware, Rudimental, Jess Glynne, Ryan Adams, First Aid Kit, Lenny Kravitz si Mnek. Lista completa cu artistii si formatiile care vor concerta la iTunes Festival 2014 este disponibila pe site-ul oficial al festivalului.

iTunes Festival Londra 2014 va fi, ca de obicei, un festival adresat publicului din intreaga lume, care va putea urmari fiecare dintre cele 30 de nopti de concerte live direct de pe propriul computer prin iTunes, de pe Apple TV sau din aplicatia iTunes Festival pentru iPhone si iPad ce urmeaza sa fie publicata zilele urmatoare pe App Store. Biletele la festival sunt oferite numai londonezilor, care pot participa la diferite concursuri radio pentru a castiga un tichet care sa ii duca in fata artistilor favoriti.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.