La o saptamana distanta de lansarea OS X 10.9.5 beta 2 al carei build era 13F12, compania Apple a publicat pe portalul adresat dezvoltatorilor de aplicatii pentru Mac o noua versiune beta a OS X Mavericks. Cea de-a treia versiune beta are build-ul 13F14, iar diferenta mica fata de build-ul anterior nu ne poate indica nimic altceva decat ca nu s-a lucrat la prea multe imbunatatiri. Noutatile aduse de OS X 10.9.5 beta 3 nu sunt cunoscute inca, insa probabil ele se rezuma la cateva corecturi si imbunatatiri.

In continuare Apple solicita dezvoltatorilor de aplicatii sa acorde atentie speciala USB Smart Cards, USB, driverelor placii grafice, Safari si Thunderbolt, fiind astfel lesne de inteles unde se vor implementa schimbari in versiunea finala a OS X 10.9.5. Dezvoltatorii de aplicatii pentru Mac sau membrii programului de testare gratuita vor putea descarca OS X 10.9.5 direct prin intermediul sistemului Actualizare software al OS X, fie prin intermediul portalului Apple Developer Center.

In paralel, Apple mai testeaza cu dezvoltatorii OS X 10.10 Yosemite, aceasta versiune a sistemului de operare fiind inca nelansata in varianta finala.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.