Apple a actualizat suitele iWork pentru iOS si Mac, precum si aplicatia iMovie

0
107

Publicand aseara actualizari pentru OS X Yosemite beta public si iTunes 12.0, compania Apple nu s-a oprit doar acolo. Spre dimineata toate aplicatiile suitei iWork pentru Mac si iOS – Pages, Numbers si Keynote – au fost actualizate, de asemenea, alaturi de aplicatia iMovie cuprinsa in suita iLife pentru OS X.

Pentru inceput, aplicatiile din suita iWork pentru iPhone si iPad au primit imbunatatiri in privinta stabilitatii si corecturi de probleme, aceasta scurta descriere a actualizarii fiind valabila pentru fiecare dintre cele 3 programe. Actualizarea primita de catre Keynote, Pages si Numbers pentru Mac aduce, de asemenea, imbunatatiri in privinta stabilitatii si corecturi de probleme. Cu toate ca actualizarea pare a fi una saraca, in spatele acestei descrieri cat se poate de vagi s-ar putea ascunde o serie de imbunatatiri semnificative, asa ca descarcarea actualizarii este una recomandata.

Cea de-a 4-a aplicatie actualizata de compania americana tot in cursul acestei dimineti este iMovie. Doar versiunea pentru computerele cu OS X este disponibila intr-o versiune actualizata care include imbunatatiri in privinta stabilitatii pentru iMovie Theater.

 

  • Pages pentru iPhone si iPad – 8,99 € – Cumpara acum*

  • Numbers pentru iPhone si iPad – 8,99 € – Cumpara acum*

  • Keynote pentru iPhone si iPad – 8,99 € – Cumpara acum*

*Daca ati cumparat deja aceasta aplicatie, nu veti mai plati inca o data pentru a face actualizarea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.