Lansarea unor noi modele de Mac mini si iMac poate fi iminenta. Apple face referire la ele pe pagina de asistenta

0
347

mac mini

In cursul zilei de ieri, compania Apple a actualizat intreaga gama de MacBook Pro cu ecran Retina, versiunile din 2014 ale celor mai puternice laptopuri create de catre Apple venind cu performante usor imbunatatite si nimic mai mult. Asta inseamna ca angajatii Apple trebuie sa actualizeze o parte dintre articolele de asistenta pentru Mac astfel incat sa faca referire si la noile computere. O greseala impardonabila, insa, a fost facuta de catre angajatii companiei americane. In loc sa faca referire la MacBook Pro cu ecran Retina (modelele Mid 2014), pe pagina de asistenta pentru Boot Camp s-a facut referire la doua Mac-uri nelansate, dar care sunt asteptate de utilizatori in acest an.

apple mac mini 2014

Cei de la 9to5Mac au descoperit ca aceasta pagina a fost actualizata ieri, facand referire la un Mac mini (modelul Mid 2014). Ulterior, noi am descoperit tot pe aceasta pagina (actualizata deja de catre Apple), ca ea facea referire si la un iMac de 27 inch (modelul Mid 2014). Stim cu totii ca Apple a lansat saptamanile trecute un iMac „ieftin”, insa acesta este disponibil doar intr-o versiune cu ecran de 21,5 inch. Aceste referinte pot fi simple erori umane, insa in acelasi timp pot sa ne indice ca lansarea unor noi modele de iMac si Mac mini este una apropriata.

apple imac 2014

Partea si mai interesanta este ca, desi au inclus celelalte Mac-uri lansate in 2014 – MacBook Air si iMac-ul mai ieftin – si chiar unele nelansate, noile MacBook Pro cu ecran Retina nu au fost incluse inca in lista compatibilitatii cu sistemul Boot Camp de catre angajatii companiei. Referintele gresite au fost deja eliminate de pe pagina de asistenta, insa ea va trebui actualizata din nou zilele acestea pentru a include si cele mai noi notebook-uri Apple.

In mod cert intreaga gama de iMac va primi in cursul acestui an o actualizare, actualizare care va fi probabil la fel de putin importanta ca si cea din urma cu un an. In cazul Mac mini, insa, lucrurile se complica, deoarece ultimul model nou a fost lansat de catre Apple la sfarsitul anului 2012, iar de atunci si pana in prezent cel mai ieftin si mic Mac nu a mai primit nicio actualizare. Legat de acest din urma Mac, nu exista in momentul de fata dovezi solide ca Apple va lansa un nou model pana la finele acestui an, insa foarte multi utilizatori asteapta un Mac mini nou, cu performante imbunatatite si mai apropriate de cele ale Mac-urilor lansate in ultimii doi ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.