Aplicatiile Microsoft OneNote pentru iPhone, iPad si Mac au primit o actualizare importanta

0
167

OneNote este una dintre cele 4 aplicatii ale suitei Office creata de compania Microsoft pentru utilizatorii din mediul de afaceri, aceasta oferindu-le posibilitatea de a-si crea si organiza notitele. Versiunile pentru iPad, iPhone si Mac ale OneNote au fost actualizate de catre Microsoft in cursul noptii trecute, cei din Redmond implementand o serie de functii noi extrem de utile pentru utilizatorii dispozitivelor Apple.

Cu toate ca vorbim despre doua aplicatii diferite, versiunea 2.3 aduce in OneNote pentru iPhone si iPad aceleasi noutati. Pentru inceput, utilizatorii au la dispozitie optiunea de a insera fisiere in notite, fisiere ce pot fi deschise printr-o dubla atingere si partajate prin AirDrop. Sectiunile protejate cu parola din versiunea pentru Windows a aplicatiei OneNote vor putea fi blocate si deblocate de catre utilizatorii, listele pentru tiparire PDF vor putea fi inserate in orice pagina dintr-un caiet si vor putea convietui cu notitele noastre, iar caietele vor putea fi organizate prin mutarea sau reorganizarea paginilor si sectiunilor. La final, versiunile pentru iPad si, respectiv, iPhone ale aplicatiei OneNote aduc gratie noii actualizari posibilitatea de a insera texte formatate in documente si optiunea de creare a caietelor, ce pot fi ulterior salvate pe oricare dintre conturile pe care le folosesti.

Versiunea 15.2 a aplicatiei OneNote pentru Mac aduce toate functiile susmentionate, plus optiunea de a crea, deschide si edita caietele salvate pe OneDrive pentru Afaceri si optiunea de a trimite prin e-mail o pagina de caiet OneNote ca si mesaj, ceea ce inseamna ca destinatarul va vedea notita ca si cum ar fi tiparita de tine in aplicatia Mail.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.