Iata care este semnificatia pictogramelor din bara de stare a iPhone si iPad

0
11251

bara de stare iphone

La fel ca si bara de meniu de pe OS X, Apple a implementat pe toate dispozitivele cu iOS (iPhone, iPad si iPod touch) o bara de stare care este afisata in permanenta pe ecranele de pornire si blocare, dar si pe toate aplicatiile preinstalate, si uneori pe aplicatiile de la terti. In cadrul acestei bare de stare sunt afisate o serie de simboluri extrem de folositoare pentru posesorii de iPhone, iPad sau iPod touch. Cu o singura aruncatura de ochi, orice utilizator va putea vedea care dintre functiile de baza ale terminalului sunt activate, care este puterea semnalului conexiunii celulare, nivelul bateriei si multe alte informatii pe care in mod normal le-ai obtine din Configurari.

Chiar daca semnificatia anumitor simboluri poate fi intuita de multi dintre utilizatori, pentru cei care sunt noi pe platforma iOS, dar si pentru cei pe dispozitivele carora nu au mai aparut pana la acel moment ele sunt niste hieroglife greu de descifrat. Intre dispozitivele iPhone, iPad si iPod touch pictogramele din bara de stare sunt identice, asa ca indiferent ce dispozitiv ati detine, puteti urmari tabelul de mai jos pentru a vedea si intelege ce este afisat in bara de stare. Retineti ca anumite pictograme nu apar pe anumite dispozitive (de exemplu, pictogramele legate de retelele celulare nu apar pe iPad Wi-Fi sau pe iPod touch) sau in toate conditiile.

Tabelul de mai jos afiseaza pictogramele afisate in bara de stare a dispozitivelor iPhone sau iPad care ruleaza iOS 7.x si pot exista diferente fata de versiunile anterioare sau ulterioare.

Pictograme de stare #itutorial.ro

 

Daca aveti intrebari, neclaritati sau doriti sa propuneti un tutorial, lasati un comentariu mai jos in aceasta pagina sau un mesaj pe forum.

 

- Reclamă -