Google lanseaza primul joc pentru iPhone si iPad – Ingress

0
266

ingress

Google are lansate pe App Store mult mai multe aplicatii decat are Apple in propriul magazin si pe propria platforma, iar daca majoritatea sunt utilitare, sociale si pentru timp liber, acum a venit timpul ca gigantul din Mountain View sa isi lanseze primul joc pentru dispozitivele iPhone, iPad si iPod touch. ingressLansat in urma cu aproximativ 7 luni pe platforma Android si starnind interesul a catorva milioane de utilizatori, Ingress este disponibil incepand de astazi si pe App Store Romania pentru toti utiizatorii de iPhone si iPad.

Ingress transforma lumea in care traim intr-un taram potrivit pentru un joc plin de mister, intrigi si rivalitati. Povestea jocului se desfasoara in jurul Luminatului si Rezistentului, doi factori care vor concura unul impotriva celuilalt. Lupta dintre cele doua parti este data de descoperirea unei energii misterioase de catre o echipa de cercetatori europeni, care, desi nu stiu originea si efectul pe care il are aceasta forta mistica, cred ca ne influenteaza modul in care noi gandim. Daca Rezistentii vor lupta sa se apare si sa apere ce a mai ramas propriu umanitatii, Luminatii vor accepta puterea acestei energii care sta deasupra noastra, potrivit dezvoltatorilor.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Ss-Z-QjFUio]

Pe masura ce noi ne plimbam in lumnea reala cu dispozitivele iOS, aplicatia Ingress va descoperi si capta sursele energiei misterioase descoperite de oamenii de stiinta. In incercarea de a lupta pentru cauza uneia dintre cele doua parti, Luminatii sau Rezistentii, noi va trebui sa ne aliem cu alti jucatori, sa achizitionam diferite obiecte folositoare, dar si sa ne folosim de puterea tehnologiei pentru a captura teritoriu. Jocul pune accentul pe comunicarea si colaborarea dintre oameni, incercand sa demonstreze tuturor ca impreuna avem o forta mai mare chiar daca vorbim despre lumea virtuala sau lumea reala in care traim.

ingress

Ingress este un joc cat se poate de interesant, iar disponibilitatea gratuita merita macar sa il incercati pentru a vedea ce a pregatit compania Google clientilor proprii. Aplicatia este disponibila pe App Store in format universal pentru iPhone si iPad, fiind adresat dispozitivelor care ruleaza iOS 5 sau o versiune ulterioara.

- Reclamă -