Cum sa dezactivezi afisarea pozelor contactelor in Favorite pe iPhone – Tutorial

0
562

iOS 7 vine cu o serie de noutati importante pentru aplicatia Telefon, dar si cu cateva functii noi, printre care se numara introducerea pozelor contactelor in lista Favorite. Prin aceasta schimbare, Apple a dorit sa faca mai rapida identificarea contactelor adaugate in aceasta lista din aplicatia Telefon. Din pacate, functia este utila doar pentru acei utilizatori care au adaugat pozele contactelor si mai ales ale acelora care au fost adaugati si in lista favorite, deoarece in caz contrar, aceasta lista va afisa numai intialele numelor prietenilor. In cazul in care nu esti multumit de modul in care arata aceasta lista cu poze sau nu ei adaugate poze pentru contacte, atunci trebuie sa stii ca poti sa dezactivezi afisarea pozelor pentru contactele din lista Favorite urmand cativa pasi simpli:

Cum sa dezactivezi afisarea pozelor pentru contacte in lista Favroite din aplicatia Telefon

  1. Deschide aplicatia Configurari de pe ecranul principal al dispozitivului iPhone;Ecran de pornire home screen iOS 7.1
  2. Deruleaza in jos pana la butonul Telefon si atinge-l;iCloud configurari jos aplicatii native
  3. Comuta pe gri (O) butonul din dreptul Pozele contactelor in Favorite.Telefon setari

Acum acceseaza aplicatia Telefon, fila Favorite, si vezi cum arata lista fara acele poze, iar daca nu esti multumit nici acum, poti reveni la vechiul mod de afisare repetand pasii de mai sus. Retine ca aceasta modificare din lista Favorite nu are nicio legatura cu afisarea pozelor contactelor in timpul apelurilor telefonice (vor fi afisate chiar daca optiunea a fost dezactivata) si nici nu va face ca pe terminalele ce ruleaza iOS 7.1 sau o versiune ulterioara sa fie afisate din nou pozele contactelor pe intreg ecranul.

favorite contacte

 

Daca aveti intrebari, neclaritati sau doriti sa propuneti un tutorial, lasati un comentariu mai jos in aceasta pagina sau un mesaj pe forum.

- Reclamă -