Cum sa activezi/dezactivezi apelurile in asteptare pe iPhone – Tutorial

2
15285

apel in asteptare #itutorial.roUna dintre functiile pe care chiar si cel mai banal telefon trebuie sa o aibă este „apelul in asteptare”. Cum iPhone nu este nicidecum un telefon banal, functia adorata de multi, dar urata poata tot de atatia nu putea sa nu fie disponibila pentru a satisface cerintele utilizatorilor. Apelul in asteptare este util, din punctul meu de vedere, deoarece apelurile pe care le primesti in timp ce vorbesti la telefon nu vor fi refuzate automat de dispozitiv, ci vor fi lasate sa astepte pana in momentul in care tu le refuzi sau le accepti incheind apelul telefonic curent. Partea si mai buna este ca, in momentul in care vorbesti la telefon, vei auzi o serie de bipuri care te vor face sa iei iPhone-ul de la ureche si sa te uiti sa vezi cine te contacteaza pentru a sti daca apelul primit este unul important si merita sa iti intrerupi conversatia curenta.

Daca unii utilizatori vad apelul in asteptare ca si o functie utila, altii sunt deranjati de bipurile care le perturba apelurile si prefera sa nu o activeze. Dezactivand sau lasand dezactivata functia „Apel in asteptare” vei face ca toate apelurile pe care le primesti in timpul unui apel telefonic sa fie respinse automat de dispozitivul tau sau, daca este activata, sa intre automat casuta vocala. Daca nu ai casuta vocala activata, atunci s-ar putea sa iti doresti sa activezi apelul in asteptare, deoarece nu vei sti niciodata daca ai fost sau nu sunat in timp ce vorbeai la telefon.

Cum sa activezi apelurile in asteptare pe iPhone

  1. Deschide aplicatia Telefon de pe ecranul de pornire al dispozitivului iPhone;Ecran de pornire home screen iOS 7.1
  2. Deruleaza in jos pana la butonul Telefon si atinge-l;configurari
  3. In sectiunea Apeluri, atinge butonul Apel in asteptare;Telefon setari
  4. Asteapta cateva secunde pana cand informatiile despre starea acestei functii sunt primite de la operator, apoi comuta butonul din dreptul optiunii Apel in asteptare pe verde (I) daca doresti sa o activezi, sau pe gri (O), daca doresti sa o dezactivezi.apel in asteptare telefon

Incepand de acum, apelantii care te suna chiar in timp ce tu vorbesti la telefon vor astepta pana cand iti termini conversatia (sau pana cand au rabdare), iar tu vei fi anuntat de bipuri ca te suna cineva sau, dupa caz, vor fi respinsi automat si vor putea sta de vorba cu casuta vocala. Daca ai activat apelurile in asteptare, atunci de fiecare data cand primesti un apel telefonic in timp ce unul este deja in desfasurare, pe ecranul dispozitivului tau va fi afisat numele contactului/numarul de telefon de la care primesti apel si optiunea de a refuza apelul curent si accepta apelul primit (asa cum se poate vedea in captura de ecran de la inceputul acestui articol).

 

Daca aveti intrebari, neclaritati sau doriti sa propuneti un tutorial, lasati un comentariu mai jos in aceasta pagina sau un mesaj pe forum.

- Reclamă -