Civilization Revolution 2 pentru iPhone si iPad a fost lansat pe App Store

0
184

Civilization Revolution 2 este cel mai nou titlu al popularei serii de jocuri de strategie pentru dispozitivele, el fiind lansat de catre 2K in cursul zilei de miercuri si pe App Store Romania. La fel ca si primei aplicatii din serie, Civilization Revolution 2 este un joc de tip turn based care pune utilizatorul in pielea unui conducator popular, ce provoaca o serie de factiuni in incercarea de a-si ajuta „civilizatiile” sa evolueze.

De la noi unitati, tehnologii, cladiri si minunatii si pana la noi evenimente istorice si batalii, Civilization Revolution 2 este o aplicatie pe care orice fan al jocurilor de strategie trebuie sa il incerce, promitand ca ii va tine ocupati multe zile. Sistemul grafic a fost actualizat de catre dezvoltatori, ceea ce inseamna ca utilizatorii vor beneficia de o aplicatie mai calitativa din punct de vedere vizual. Dar noutatile nu se opresc aici. Civilization Revolution 2 include saisprezece lideri istorici faimosi coprinsi in prima serie, dar si cativa lideri noi printre care se numara si Abraham Lincoln, Gandhi, Napoleon, Churchill si Kennedy.

Potrivit dezvoltatorului, 2K, Civilization Revolution 2 este primul joc din serie care a fost dezvoltat exclusiv pentru terminalele mobile, primul dintre ele venind si pe consolele de jocuri. Utilizatorii de Mac vor primi si ei in toamna un nou joc din seria Civilization, Civilization: Beyond Earh urmand a fi lansat spre sfarsitul anului curent.

Civilization Revolution 2 este disponibil pe App Store sub forma unei aplicatii universale pentru iPhone si iPad, avand dimensiunea de 98 MB si fiind compatibila cu terminalele care ruleaza iOS 6 sau o versiune ulterioara.

  • Civilization Revolution 2 pentru iPhone si iPad – Gratuit – Descarca acum

- Reclamă -