Ringly este inelul inteligent pentru doamne care se conecteaza la iPhone pentru a te anunta cand primesti notificari noi

0
803

ringly-pink-sapphire

Cred ca doamnele si domnisoarele vor fi de acord cu mine daca spun ca una dintre problemele oricarui telefon de pe piata este ca, odata pus in geanta, poseta si nu numai, el nu mai poate fi auzit – mai ales pe strada. Asta explica de ce numeroase apeluri sau mesaje importante primesc raspunsuri tarzii. In rezolvarea acestei probleme vine o companie noua in industrie, Ringly, prin lansarea unui inel aparent traditional si foarte elegant. Pe cat de elegant arata pe deget, pe atat de capabil este noul inel inteligent, deoarece el va notifica utilizatorii in momentul in care au primit mesaje, apeluri telefonice, notificari si nu numai pe iPhone.

 

Inelul vine la pachet cu o aplicatie disponibila atat pe iOS cat si pe Android, care permite conectarea terminalelor ce ruleaza aceste sisteme de operare la inel prin tehnologia Bluetooth de consum redus. ringlyapp-connect-2Inelul poate emite alerte luminoase impreuna cu diferite vibratii ce pot fi personalizate in functie de notificarile pe care le primesti (din aplicatie vei putea sa personalizezi alertele pentru apeluri, mesaje, etc.), astfel incat sa stii mereu daca alerta pe care o primesti este importanta sau nu. Inelul nu doar ca te va alerta atunci cand primesti apeluri telefonice, mesaje, e-mailuri sau notificari de la aplicatii terte, ci si cand iti uiti telefonul intr-un anumit loc.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=C5c06ayfTYs]

Ringly are si o baterie reincarcabila a carei autonomie este de trei zile. Daca va intrebati, pe baza imaginilor din ce material ieftin este fabricat acest inel, ei bine inelul propriu-zis este fabricat din aur de 18 karate si are o piatra semi-pretioasa care, in functie de culoare, poate fi onix, smarald, safir ori adular.

ringly inel inteligent

 

Pretul de precomanda al unui astfel de inel este de 145$ pentru primii cumparatori, compania dezvoltatoare evitand sa faca inca public pretul final al produsului. Marimile in care este disponibil inelul sunt 6, 7 si 8. Din pacate, nu se stie cand si daca inelul va ajunge in Romania, dar el va putea fi gasit pe site-urile de licitatii internationale sau, mai ales, din SUA.

- Reclamă -