Productia in masa a viitoarelor modele de iPhone 6 va incepe in curand. Lansarea lor ar putea avea loc in acelasi timp

2
157
Imagini de la lansarea iPhone 5s | Sursa foto: Indianexpress
Imagini de la lansarea iPhone 5s | Sursa foto: Indianexpress

In cursul zilei de ieri va spuneam ca doi dintre cei mai mari parteneri ai Apple care se ocupa de fabricarea iPhone au facut angajari record de personal cel mai probabil pentru a putea face fata unei cereri uriase de produse iPhone 6. De asemenea, am mai aflat ca cele doua modele de iPhone urmeaza sa intre in productia de masa in cursul lunii viitoare. Astazi, cei de la Bloomberg vin sa reitereze o parte dintre acele informatii, confirmandu-ne inca o data ca productia in masa a viitoarelor terminale ale companiei Apple va incepe in luna iulie a anului in curs.

Aceeasi publicatie reconfirma (nu stiu daca acum mai era nevoie) ca viitoarele modele de iPhone vor avea ecrane de 4,7 inch si 5,5 inch, deci cu diagonale mai mari decat cele de pe actualele modele de iPhone comercializate de catre Apple. Mergand mai departe, Bloomberg aduce si mai multe detalii in legatura cu iPhone 6, adaugand ca ambele modele de iPhone vor fi mai rotunjite si subtiri decat iPhone 5s, de exemplu, dar si ele vor avea ecrane curbate si senzori avansati care pot detecta forta apasarii (informatii pe care tot ei le-au oferit si-n urma cu cateva luni). Ni se spune, de asemenea, ca Apple va folosi o sticla speciala ce va permite ingustarea ramei laterale a ecranului, un lucru pe care multi dintre consumatori il asteapta.

Mergand mai departe, jurnalistii americani vin sa dezminta o serie de informatii aparute in trecut pe Internet potrivit carora cele doua noi modele de iPhone nu vor fi lansate in aceeasi perioada. Cu toate ca sursele pe care isi bazeaza informatiile sustin ca modelul de iPhone cu ecran de 5,5 inch este mai dificil de produs decat versiunea de 4,7 inch, ni se spune ca cele doua modele de iPhone vor ajunge cel mai probabil de-odata pe piata in cursul lunii septembrie a acestui an. Cei de la Bloomberg sustin ca partenerii Apple intampina o serie de dificultati care fac ca eficienta in productia modelului de iPhone cu ecran de 5,5 inch sa fie mai scazuta, dar ca ele trebuie si pot fi depasite inainte de a se incepe productia in masa a terminalului.

Daca informatii despre designul viitoarelor modele de iPhone nu mai erau foarte necesare din moment ce am vazut multiple prototipuri in ultimele luni prezentate in detaliu si comparate cu actuale modele de iPhone ori alte telefoane inteligente comercializate in prezent, informatiile care stabilesc programul Apple legat de productia si lansarea produsului sunt bine venite. In momentul de fata credem ca exista sanse foarte mici ca iPhone 6 sa nu fie prezentat in luna septembrie, mai ales ca productia in masa va incepe cu doua luni inainte, deci partenerii Apple vor avea timp suficient pentru a aproviziona magazinele cu un stoc care sa satisfaca macar o buna parte din cererea uriasa care va exista.

- Reclamă -