iPhone 6 cu ecran de 5,5 inch este comparat cu modelul de 4,7 inch si multe alte telefoane cu Android (Video 4K)

0
196

Alaturi de iPhone-ul cu ecran de 4,7 inch, pe care l-am vazut prezentat si comparat in numeroase clipuri video, Apple va lansa in cursul acestui an un iPhone gigant cu ecran de 5,5 inch care pare a fi, potrivit celor mai recente zvonuri, succesorul iPhone 5s (deci a liniei „premium” de iPhone). De cateva saptamani au inceput sa apara pe Internet si machete ale terminalului cu ecran de 5,5 inch, iar daca ele respecta cu rigurozitate schitele (sau macar daca se bazeaza pe schite autentice), atunci viitorul model de iPhone „Air” ar putea fi o dezamagire pentru cei care doresc mai multa diversitate. In comparatiile pe care le-am vazut pana acum, precum si pe cea pe care o putem urmari in clipul video de mai jos, am observat ca modelul de iPhone cu ecran de 5,5 inch este nimic mai mult decat un iPhone de 4,7 inch largit si latit care, la randul lui, este un iPhone 5s supradimensionat si usor stilizat.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=rY4NAO5Hhaw]

In clipul video Ultra HD (4K) de mai sus puteti vedea o comparatie in detaliu intre prototipurile iPhone 6 cu ecran de 4,7 inch si cel de 5,5 inch, pentru a va face o noua idee despre cat de mari vor fi viitoarele terminale, cum se vor simti in mana si cum vor arata. De asemenea, in cadrul videoclipului iPhone 6 este comparat cu o serie de terminale Android gigantice, printre care se numara Samsung Galaxy Note 3 si Galaxy S5, Sony Xperia Z2, LG G3, HTC One M8, Oppo Find 7 sau One Plus One. Asa cum remarcam si intr-o comparatie mai veche, iPhone 6 este mai inalt decat toate, inclusiv decat cele cu ecrane mai mari sau de aceeasi dimensiune, cum ar fi LG G3. Acest lucru destul de ciudat este dat de faptul ca majoritatea producatorilor de terminale cu Android au renuntat la butoanele fizice si au aranjat senzorii, camera frontala, difuzorul in asa fel incat rama sa ocupe un spatiu cat mai mic, facand mai mult loc ecranului.

Desigur, prototipurile iPhone 6 ar putea sa respecte mai mult sau mai putin desenul produsului finit, dar exista sanse destul de mici ca Apple sa vina in toamna cu doua dispozitive care sa arate complet diferit de ceea vedem acum.

- Reclamă -