Iata un detaliu interesant al butoanelor pentru volum de pe iPad Air 2 si iPhone 6

0
218

iphone 6 ipad air 2 volumIn urma cu cateva saptamani au aparut pe internet primele imagini cu un prototip „creat dupa schite reale” ale iPad Air 2 care nu indicau prea multe schimbari importante de design. Cu toate acestea, detalii precum implementarea Touch ID, relocarea microfonului de pe spate si noi forme pentru butoane puteau fi observate. Astazi, o noua imagine cu un prototip al iPhone 6 ne prezinta un detaliu pe care nu l-am observat si in cazul altor prototipuri. Mai exact, se pare ca Apple va folosi nu doar aceeasi forma pentru butoanele de volum ale iPhone 6, ci si acelasi mod de a le integra precum in iPad Air 2.

In imaginea din cadrul acestui articol puteti observa in stanga un nou prototip al iPhone 6, iar in dreapta prototipul iPad Air 2, ambele avand aceeasi usoara adancitura in carcasa pe locul in care sunt incluse butoanele pentru volum. Aceasta mica schimare de design va crea un detaliu frumos pe iPhone si iPad, permitand Apple sa ascunda mai bine butoanele pentru volum in carcasa si sa nu le faca la fel de proeminente precum pe modelele anterioare. De asemenea, Apple va unifica designul butoanelor pentru volum pe iPhone si iPad, adoptand aceeasi forma alungita care ofera utilizatorului un acces mai bun la controlul volumului sau al soneriei dispozitivelor.

Deocamdata nu se stie cu certitudine daca acest detaliu de design va fi intr-adevar adoptat de catre Apple si pentru versiunile finale ale iPhone 6 si iPad Air 2, dar el cu siguranta va face mai elegante dispozitivele.

- Reclamă -