Fish Out Of Water! este aplicatia gratuita a saptamanii oferita de catre Apple

0
309

fish out of water

Este vineri, deci vorbim despre „Aplicatia saptamanii” promovata de catre Apple pe App Store prin oferirea ei gratuit tuturor utilizatorilor interesati. Daca saptamana trecuta ne oferea o aplicatie utilitara grozava (citeste mai multe despre aplicatia gratuita de saptamana trecuta), astazi compania americana vine cu un joc. Va spuneam in urma cu cateva zile ca Halfbrick, creatorul Fruit Ninja si Jetpack Joyride, isi ofera gratuit intreaga colectie de jocuri printre care se numara si unul dintre cele mai recente titluri ale sale, Fish Out Of Water! Ei bine acest joc a fost ales de catre Apple drept aplicatia saptamanii pe App Store, iar pana saptamana viitoare orice utilizator de iPhone, iPad sau iPod touch posesor de ID Apple va putea sa il descarce gratuit de pe magazinul de aplicatii al companiei din Cupertino.

Disponibil pe App Store inca de anul trecut, Fish Out Of Water! este un joc pentru iPhone si iPad destul de accesibil pentru a fi jucat de un copilas de 4 ani, dar cu suficient de multe provocari incat sa fie interesant si pentru parintii sai. Jocul celor de la Halfbrick aduce spiritul unei competitii in care trebuie sa ajutam o serie de pesti si delfini sa stea deasupra apei cat mai mult timp posibil pentru ca la final sa multumeasca si pe cei mai ursuzi dintre arbitrii.

fish out of water

Fish Out of Water! ne ofera sase tipuri de pesti nerabdatori sa intre in apa, dintre care trebuie sa alegem cate trei pentru fiecare etapa. Fiecare peste are abilitati diferite, asa ca noi trebuie sa fim antrenorul care alege intotdeauna combinatia potrivita, mai ales ca prestatia fiintelor actiatice este influentata si de conditiile meteo, asiberguri, tsunami, furtuni si meduze putandu-ne pune adevarate probleme la cale. Etapele jocului trec prin analiza atenta a sase arbitrii care sunt de fapt un grup de crabi ce ofera note mai mici sau mai mari, in functie de „personalitatea” lor. In comisia de evaluare exista arbitrii care evalueaza anumite aspecte ale prestatiei din joc, cat si un crab mare care ofere note mari indiferent de cum ai evoluat si unul mai tafonos care nu prea poate fi impresionat.

fish out of water

Fish Out of Water! ofera o gama variata de provocari si chiar competitii zilnice in care ne putem intrece cu prietenii care au instalat acest joc, evolutia noastra si completarea a cat mai multe obiective aducandu-ne bonusuri care sa ne faca animalele acvatice mai competitive. La fel ca si orice alt joc Halfbrick, Fish Out of Water! are un design inedit de o calitate grozava si consider ca merita sa il incercati.

Fish Out of Water! este disponibil pe App Store sub forma unei aplicatii universale pentru iPhone si iPad, jocul putand fi instalat pe oricare dintre dispozitivele ce ruleaza iOS 5 sau o versiune mai recenta si au 29,4 MB memorie libera. Promotia este valabila pana vinerea viitoare, 27 iunie.

  • Fish Out of Water! pentru iPhone si iPad – Gratuit – Descarca acum

- Reclamă -