Apple si-a redesenat forumul de asistenta

0
157

apple support communities

Apple se pregateste sa faca o serie de imbunatatiri importante pentru serviciile si produsele de asistenta oferite gratuit sau contra-cost consumatorilor, toate fiind cu scopul de a creste satisfactia acestora si a-i atrage sa achizitioneze pachete AppleCare de extindere a garantiei. Un prim pas facut in aceasta idee a fost redesenarea platformei online Apple Support Communities, care este practic forumul Apple unde se discuta probleme si se incearca depanarea lor, numerosi utilizatori cu experienta sau chiar angajati ai Apple fiind acolo pentru a ajuta utilizatorii care au probleme.

Noua pagina a forumului Apple este in ton cu ideile de design adoptate de compania americana in ultimul an, interfata paginii fiind mult mai moderna, curata si concetrata pe continutul pe care utilizatorul il poate descoperi inainte de a pune o intrebare. Noul site arata intr-un mod asemanator cu celelalte pagini de asistenta Apple, care contin articole de depanare a problemelor sau explicare a produselor companiei americane. Alaturi de modficiarile de design care vor sari pentru prima data in ochi, compania Apple a implementat si cateva caracteristici pentru partea de socializare a acestei platforme, precum si un motor de cautare mai inteligent. Bara de cautare afisata in partea superioara a platformei de discutii Apple afiseaza rezultate pentru intrebari similare pe masura ce utilizatorul tasteaza termenii de cautare, precum si, in cazul in care nu au fost gasite rezultate relevante pentru problema utilizatorului, un buton de inregistrare rapida a unei intrebari noi.

In ceea ce priveste functiile pentru partea de interactiune a site-ului, Apple afiseaza linkuri rapide catre meniul „Activity” (Activitate) in partea de sus a site-ului facand mai usor pentru utilizatori sa vizualizeze subiectele de care sunt interesati si sa vizualizeze aprecierile altor utilizatori. De, asemenea pagina de profil a fiecarui utilizator a fost actualizata pentru a include noile elemente de design, precum si un instrument de cautare rapida a membrilor forumului.

Puteti vizualiza forumul de discutii Apple urmand acest link.

- Reclamă -