Apple Romania ofera informatii despre OS X Yosemite si iOS 8

0
779

Captură de ecran din 2014.06.23 la 17.33.09

OS X Yosemite si iOS 8 sunt cele mai recente versiuni majore ale sistemelor de operare care ruleaza pe Mac, respectiv iPhone, iPad si iPod touch pe care compania Apple le-a prezentat pe data de 2 iunie, le ofera in prezent dezvoltatorilor in versiune beta, si urmeaza sa le lanseze public in toamna anului curent. Desigur, site-ul oficial al Apple din Statele Unite si din alte tari importante pentru compania Apple a fost actualizat imediat dupa conferinta de prezentare a celor doua versiuni noi ale sistemelor de operare pentru a include informatii despre caracteristicile noi aduse de ele.

La fel cum ne-am obisnuit, in Romania informatiile ajung mai tarziu, mult mai tarziu, asa ca site-ul Apple Romania (exista asa ceva, in cazul in care nu stiati) a fost actualizat in cursul acestei dupa-amieze de catre Apple cu informatii in limba romana despre toate noutatile aduse de iOS 8 si OS X Yosemite. Din fericire, paginile dedicate OS X Yosemite si iOS 8 includ informatii despre toate functiile care vor fi disponibile utilizatorilor din Romania, spre deosebire de alte produse ale Apple despre care site-ul romanesc ne vorbeste pe scurt.

Captură de ecran din 2014.06.23 la 17.33.03

Pagina site-ului Apple Romania despre iOS 8 poate fi accesata la adresa: http://www.apple.com/ro/ios/ios8/, iar cea care include informatii despre OS X Yosemite la adresa: http://www.apple.com/ro/osx/preview/. Desigur, la fel ca si in SUA sau orice alta tara, Apple nu ne vorbeste in detaliu despre noile functii ale iOS 8 si OS X 10.10, dar pentru asta exista iTutorial.ro unde in ultimele saptamani v-am prezentat in detaliu toate noutatile aduse de cele mai recente versiuni majore ale sistemelor de operare si vom continua sa va prezentam celelalte noutati pe masura ce ele vor fi descoperite pe parcursul perioadei de testare beta:

- Reclamă -