Iata primele unboxing-uri ale noului iPod touch 16 GB 2014 (Foto + Video)

- Publicitate -

1

In cursul zilei de ieri a fost lansat in magazinele Apple din intreaga lume o noua versiune a celei de-a cincea generatii de iPod touch, versiune care vine sa inlocuiasca pe piata iPod-ul touch 5 cu stocare de 16 GB lansat in urma cu un an. Spre deosebire de acel model de iPod, noul iPod touch are toate caracteristicile unui iPod touch normal, deci vorbim de includerea unei camere principale iSight, a unui accesoriu iPod loop, dar si a mai multor optiuni de culoare dintre care utilizatorii vor putea alege. Deasupra tuturor sta pretul, noul iPod touch cu stocare de 16 GB fiind mai ieftin decat vechea versiune si aducand cu el reduceri de pret si pentru modelele superioare in ceea ce priveste spatiul de stocare cu 50 €, respectiv 100 €.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=aNMEcQTdbyQ]

Cum noul iPod touch este deja disponibil in magazinele companiei Apple, el a fost cumparat deja de cativa utilizatori mai ales pentru a-l prezenta lumii intregi, deoarece el nu aduce nimic nou in comparatie cu un iPod touch de 32 GB sau 64 GB. In primul rand avem un clip video publicat de catre iCrackUriDevice care ne ofera un unboxing detaliat, precum si o comparatie cu versiunea precedenta de iPod touch, dar si cu modelul original lansat in urma cu doi ani. Dupa cum se poate vedea, diferentele intre iPod touch 16 GB si modelul de 32 GB sunt aproape inexistente in afara de faptul ca noul model este gri stelar si nu cenusiu (modelul cenusiu de iPod touch, iPhone si iPad mini a fost comercializat pana la lansarea iPhone 5s). De asemenea, intre toate versiunile de iPod touch generatia a 5-a lansate pana acum nu exista nici cea mai mica diferenta in testele de performanta, clipul video demonstrandu-ne ca performantele cipului A5 au ramas la fel de scazute pentru anul 2014, indiferent de versiunile lansate pana acum.

 

Trecand mai departe, vedem un unboxing in imagini capturate de cei de la iLounge care ne arata diferentele intre un iPod touch de 16 GB si unul de 32 GB sunt acum extrem de mici. Mai exact, noul iPod touch, desi include suport pentru bratara loop, ea nu este inclusa in cutie de catre Apple, ceea ce inseamna ca utilizatorii care il cumpara fie platesc in jur de 10 € pe aceasta bratara, fie mai scot din buzunar inca 40 € si isi cumpara un model cu stocare dubla care il include. De asemenea, avem comparate doua iPod-uri touch rosii (Product) RED, si se poate sesiza ca noul model este ceva mai inchis decat cel comercializat inca din 2012. In cutia iPod touch 5 cu stocare de 16 GB se mai gaseste documentatia, un set de casti EarPods pentru iPod si un cablu Lightning pentru alimentare si sincronizare.

njLiHXiEUAxWBOsP.medium

La final, cei de la iFixIt vin cu o prima dezasamblare a noului iPod touch, noul terminal aratand identic la interior cu modelele precedente, asa cum era de asteptat.

- Publicitate -
Alex Popa
Alex Popahttps://itutorial.ro
Redactor-șef și fondatorul iTutorial.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole sugerate

iOS 9 beta 2 a fost lansat de către Apple pentru dezvoltatori

La puțin peste două săptămâni după ce a lansat iOS 9 beta 1 pentru dezvoltatorii de aplicații, compania...

Cum sa remediati problema butoanelor Home si Power atunci cand nu functioneaza pe iPhone si iPad – Tutorial

Doua dintre cele mai cunoscute probleme hardware ale iPhone si iPad sunt legate de functionarea butoanelor Home...

Articole similare

URMĂREȘTE-NE

20,785UrmăritoriÎmi place
10,899UrmăritoriUrmărește-ne
360UrmăritoriUrmărește-ne
113AbonațiAbonați-vă
Publicitate

Cele mai recente articole

iOS 17.4 și iPadOS 17.4 au fost lansate pentru iPhone și iPad cu noutăți importante în Uniunea Europeană

iOS 17.4 și iPadOS 17.4 au fost lansate marți seară de către Apple și sunt disponibile, așadar, pentru utilizatorii modelelor de iPhone și iPad...

Apple a lansat MacBook Air cu chipset M3

Apple a lansat astăzi o actualizare pentru gama MacBook Air (13 inch și 15 inch), care oferă chipset-uri M3, compatibilitate îmbunătățită pentru afișajele externe,...

iOS 17.4 va permite instalarea de aplicații din afara App Store pe iPhone și iPad, în UE

Urmare a faptului că pe data de 6 martie 2024 intră în vigoare actul legislativ privind piețele digitale (DMA - Digital Markets Act) pe...

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți din lumea Apple?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi pe e-mail ultimele articole publicate pe iTutorial.ro!

*După ce ai completat adresa de e-mail și apăsat butonul „MĂ ABONEZ”, vei primi pe acea adresă de e-mail un mesaj în care va trebui să confirmi înscrierea la newsletter-ul nostru.