Captain America: The Winter Soldier este noua aplicatie gratuita a saptamanii

0
286

App Store ofera si saptamana aceasta o aplicatie gratuita tuturor utilizatorilor care detin dispozitive iPhone, iPad si iPod touch, si sunt in cautarea unui joc interesant, dar ceva mai copilaresc. Noua aplicatie care a fost selectata de editorii App Store si va putea fi descarcata fara a scoate bani din conturi, timp de o saptamana, este Captain America: The Winter Soldier. captain americaFiind unul dintre cele mai recente jocuri ale dezvoltatorului francez Gameloft, Captain America: The Winter Soldier a fost creat dupa cel mai recent film al celebrei serii inspirate din benzile desenate Marvel: Capitanul America: Razboinicul Iernii.

Povestea jocului se deruleaza dupa firul epic al filmului susmentionat, noi trebuind sa il ajutam pe Capitanul America sa indeplineasca o serie de misiuni pline de actiune si cu un grad mare de dificultate pentru a apara cetatenii patriei sale. Alaturi de agentia de spionaj secreta: S.H.I.E.L.D., Capitanul se va folosi de superputerile sale pentru a se lupta cu diferite organizatii criminale pline de ticalosi, precum lideri raufacatori care planuiesc un imens atac asupra lumii. In joc, Capitanul america va putea apela si la cativa dintre camarazii sai cum ar fi Black Widow sau Falcon pentru a-l ajuta sa biruiasca chiar si in cele mai dificile lupte.

Cum mentionam si mai sus, jocul este usor copilaresc, avand elemente grafice preluate din benzile desenate ale Marvel cu care multi am crescut. pastrand acea atmosfera unica, pe langa care mai adauga o serie de actiuni si tehnologii noi. Captain America: The Winter Soldier  nu dezamageste in ceea ce priveste actiunea, oferind utilizatorilor posibilitatea de a folosi binecunoscutele superputeri ale capitanului pentru a combate criminalitatea, alaturi de echipa sa de supereroi. Jocul mai vine si cu un mod multiplayer asincron, care iti permite sa te alaturi unei echipe si sa te lupti cu jucatorii livari, ofera diferite accesorii pentru imbunatatirea capacitatilor de lupta ale personajului si multe, multe altele, care il recomanda pentru cei care doresc saisi ajute supereroul favorit in cele mai dificile lupte ale sale.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GG2BGZtD-Eo]

Captain America: The Winter Soldier este disponibil pe App Store sub forma unui joc universal pentru iPhone si iPad, dar care poate fi instalat numai pe dispozitivele care au instalat iOS 7 sau o versiune ulterioara si au in jur de 100 MB stocare disponibila.

  • Captain America: The Winter Soldier pentru iPhone si iPad – Gratuit (redus de la 2,69 €) – Descarca acum

- Reclamă -