Aplicatia Harti va aduce in iOS 8 tururi virtuale pentru orasele de pe glob (Video)

- Publicitate -

iOS 8 nu aduce, din pacate, o lunga serie de noutati importante pentru aplicatia Harti din cauza unor probleme administrative din interiorul Apple. Cu toate acestea, compania din Cupertino, fara sa vrea a indicat implementarea suportului pentru obtinerea unui nou tip de itinerarii – prin transportul in comun – si a mentionat, printre cele 35 de functii “ascunse” ale iOS 8, ca va implementa “tuturile oraselor” prin Flyover. Actualele versiuni beta ale iOS 8 nu permit utilizatorilor sa acceseze noua caracteristica a aplicatiei Harti de pe iOS, dar un dezvoltator de aplicatii a reusit sa obtina acces la aceasta functie si sa creeze un video de prezentare succinta a modului in care functioneaza.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Jz1_FT1ykFw]

In clipul video de mai sus putem observa ca Turul Flyover se rezuma la prezentarea celor mai importante obiective turistice din orasele disponibile, Parisul fiind ales pentru aceasta demonstratie. Sistemul nu face nimic altceva decat sa ne “plimbe” de la o cladire la alta si sa ne-o prezinte din cateva unghiuri, Panthéonul si Catedrala Notre Dame din Paris fiind doua dintre cladirile prezentate de noua functie pentru capitala Frantei.

Dezvoltatorul care a creat clipul video de mai sus sustine ca in momentul de fata numai orasele Roma, Stockholm, Barcelona, New York, Glasgow, Cape Town, Perth, Bordeaux, San Francisco si, desigur, Paris beneficiaza de noul ghid virtual, dar pe viitor lista va fi imbogatita treptat de catre Apple. Noua caracteristica este disponibila prin intermediul functiei Flyover a aplicatiei Harti, ea permitand utilizatorilor sa navigheze intr-un nou mod pe hartile fotografiate din satelit si elicopter, oferind o viziune tridimensionala asupra celor mai importante orase. Din pacate, Flyover este disponibil intr-un numar limitat de orase, iar calitatea imaginilor afisate prin acest sistem lasa inca de dorit.

eg70xql 4ahk0xx

In capturile de ecran inregistrate de pe iPhone si publicate de acelasi dezvoltator, observam cum doreste sa ofere Apple acces la noua functie, dar trebuie stiut ca totul este nefinisat. Dezvoltatorii de aplicatii care testeaza iOS 8 beta urmeaza sa primeasca acces la aceasta caracteristica pe parcursul perioadei de testare pentru a semnala eventualele probleme de functionare astfel incat versiunea finala a iOS 8 sa aibă o noua caracteristica utila si functionala in aplicatia Harti.

- Publicitate -
Alex Popa
Alex Popahttps://itutorial.ro
Redactor-șef și fondatorul iTutorial.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole sugerate

iOS 9 beta 2 a fost lansat de către Apple pentru dezvoltatori

La puțin peste două săptămâni după ce a lansat iOS 9 beta 1 pentru dezvoltatorii de aplicații, compania...

Apple a lansat MacBook Air cu chipset M3

Apple a lansat astăzi o actualizare pentru gama MacBook Air (13 inch și 15 inch), care oferă...

Articole similare

URMĂREȘTE-NE

20,785UrmăritoriÎmi place
10,899UrmăritoriUrmărește-ne
360UrmăritoriUrmărește-ne
113AbonațiAbonați-vă
Publicitate

Cele mai recente articole

iOS 17.4 și iPadOS 17.4 au fost lansate pentru iPhone și iPad cu noutăți importante în Uniunea Europeană

iOS 17.4 și iPadOS 17.4 au fost lansate marți seară de către Apple și sunt disponibile, așadar, pentru utilizatorii modelelor de iPhone și iPad...

Apple a lansat MacBook Air cu chipset M3

Apple a lansat astăzi o actualizare pentru gama MacBook Air (13 inch și 15 inch), care oferă chipset-uri M3, compatibilitate îmbunătățită pentru afișajele externe,...

iOS 17.4 va permite instalarea de aplicații din afara App Store pe iPhone și iPad, în UE

Urmare a faptului că pe data de 6 martie 2024 intră în vigoare actul legislativ privind piețele digitale (DMA - Digital Markets Act) pe...

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți din lumea Apple?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi pe e-mail ultimele articole publicate pe iTutorial.ro!

*După ce ai completat adresa de e-mail și apăsat butonul „MĂ ABONEZ”, vei primi pe acea adresă de e-mail un mesaj în care va trebui să confirmi înscrierea la newsletter-ul nostru.