Noul iMac „ieftin” este disponibil si in Romania. Iata pretul

0
1185

imac 21,5 romania oferta

Compania Apple a lansat in cursul zilei de miercuri un nou model de iMac, cu hardware de MacBook Air 2014 si un pret mult mai mic decat cel al modelului entry-level de iMac disponibil pana acum. La o zi de disponibilitate pe magazinele Apple online si fizice, resellerii premium autorizati de catre Apple pentru a-i vinde produsele in Romania au actualizat ofertele online de iMac incluzand si cel mai nou model.

iMac-ul cu ecran de 21,5 inch, procesor dual-core Intel Core i5 tactat la 1,4 GHz cu Turbo Bost pana la 2,7 GHz, 8 GB de RAM, hard disc de 500 GB si placa video Intel HD 5000 este disponibil in oferta iStyle si Noumax la pretul de 5.220 de lei. Acest pret este cu aproximativ 1.200 de lei mai mic decat cel al urmatorului model de iMac cu ecran de 21,5 inch (care ieri costa putin peste 6.330 lei, iar astazi s-a scumpit la 6.453 de lei, lucru care, cred ca nu mai suprinde pe niciun roman).

Acum ar fi interesant sa ne uitam la preturile oficiale din magazinele Apple. Noul model de iMac costa 1099 €, care reprezinta echivalentul in euro a 4.824 lei la cursul leu-euro anuntat de BNR astazi. De asemenea, diferenta dintre noul model de imac si cel ai ieftin model de pana acum, la Apple Store este de 200 €, care reprezinta echivalentul in euro a 878 lei la cursul leu-euro anuntat de BNR de astazi. Observam astfel ca diferentele de preturi din Romania sunt, deloc surprinzator, de aproximativ 100 € in plus fata de Apple Store.

In momentul de fata noul iMac cu ecran de 21,5 inch nu este disponibil in stocul magazinelor din Romania, dar urmeaza sa ajunga in zilele care urmeaza. Puteti accesa magazinul iStyle sau magazinul Noumax pentru mai multe detalii despre noul iMac.

- Reclamă -