Schimbarile de design ale iPhone 6 sunt prezentate in detaliu intr-o comparatie cu iPhone 5s (Video)

0
398

Am vazut pana acum cateva zeci de machete ale iPhone 6, identice ca si design, create de producatorii de accesorii pentru dispozitivele Apple, si nu numai, in ideea nu doar de a le folosi in interesul propriilor companii, ci si de a prezenta lumii intregi cum arata si cat de mare va fi viitorul iPhone a carui ecran se zvoneste ca va avea o diagonala de 4,7 inch. Chiar daca nu vorbim despre primul clip video de prezentare a unui prototip iPhone 6 si nici de prima comparatie cu iPhone 5s, clipul video postat de site-ul italian Macitynet ne prezinta o combinatie reusita a celor doua elemente.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7ObseDKY_90]

In clipul video de mai sus iPhone 5s si prototipul iPhone 6 sunt prezentate intr-o comparatie extrem de detaliata in care se pune accentul pe toate modificarile de design si noutatile pe care le-ar putea aduce acest dispozitiv si pe care Apple cu siguranta nu isi doreste sa le vedem. Avand un ecran de 4,7 inch, iPhone 6 este mai lat si mai inalt decat actualul iPhone 5s, dar si mult mai subtire, prototipul masurand 7 mm, spre deosebire de cei 7,6 mm pe care ii masoara iPhone 5/5s. In ceea ce priveste principalele modificari de design, acestea sunt prezente pe fiecare parte a carcasei, si vorbim despre un buton adormire/trezire repozitionat, butoane pentru volum in forma de pilula (la fel ca si pe iPod touch) si o carcasa spate alcatuita din trei segmente, cele superior si inferior fiind incadrate intr-o rama de plastic care face posibila receptionarea unui semnal de o intensitate mai puternica.

Avand in vedere ca aceasta macheta a iPhone 6 nu este cu nimic diferita de cele pe care le-am vazut in trecut, este foarte posibil ca ea sa fi fost creata dupa o serie de schite aparute in trecut pe internet, despre care nu se stie in ce masura apartin sau nu companiei Apple.

- Reclamă -