Iata noi comparatii detaliate intre iPhone 6, iPhone 5s, Samsung Galaxy S5, HTC One M8 si iPod touch 5 (Video)

0
1634

iPhone 5s, iPhone 6 ipod touch 5

Daca doreati sa vedeti comparat din nou designul iPhone 6 cu cel al celor mai puternice telefoane inteligente disponibile acum pe piata, ei bine canalul Macmixing de pe YouTube a publicat in cursul noptii trecute doua clipuri video de inalta calitate in care ne prezinta in detaliu designul iPhone 6 comparat cu cateva dispozitive.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=iiBNd6EolEQ]

In primul clip video putem vedea o comparatie intre versiunile gri stelar si auriu ale prototipului iPhone 6 si versiunea gri a iPod touch generatia a 5-a, respectiv versiunea aurie iPhone 5s. Culorile prototipurilor nu sunt desigur cele corecte, dar ne pot ajuta sa ne facem o idee cum va arata viitoarea generatie a iPhone cu ecran de 4,7 inch presupunand ca Apple va pastra aceleasi nuante de culoare. In ceea ce priveste designul, iPhone 6 este mai apropriat iPod touch generatia a 5-a decat iPhone 5s, grosimea prototipului fiind situata intre cea a iPod si cea a actualei generatii de iPhone. In acelasi clip video putem vedea ca, desi provin de la surse diferite, prototipul iPhone 6 se potriveste perfect intr-o carcasa creata special pentru viitoarea generatie a iPhone, un lucru care nu era prea greu de crezut avand in vedere faptul ca producatorii de accesorii au creat aceste machete.

iphone 6 samsung galaxy s5 htc one

Daca iPhone 6 este mult mai mare atat decat iPhone 5s cat si decat iPod touch generatia a 5-a, comparatia cu cele mai puternice telefoane cu Android ale momentului, HTC One M8 si Samsung Galaxy S5 ar fi mai pe masura dimensiunilor sale. In ceea ce priveste designul, prototipul iPhone 6 (nu se stie cu certitudine daca viitorul telefon Apple va arata asa) si HTC One M8 par rude destul de apropriate, marginile rotunjite, profilul subtire, dimensiunile destul de apropriate si elementele de plastic pentru antena, imprumutate de HTC de la iPhone, fiind doar cateva dintre caracteristicile comune ale celor doua telefoane. Prototipul iPhone 6 are dimensiuni mai apropriate de cea mai noua generatie a Samsung Galaxy, S5, terminalul celor de la Samsung, la fel ca si HTC, avand ecrane mai mari decat presupusul viitor iPhone.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=yzwjdURkVjs]

In ceea ce priveste particularitatile de constructie ale prototipurilor, acestea nu sunt deloc noi, le-am detaliat de foarte multe ori, si chiar si in cazul acestor prototipuri obtinute de canalul Macmixing de la Sonny Dickson. Trebuie stiut ca toate prototipurile aparute pe internet pana in prezent au caracteristici comune, deci probabil ca au fost create dupa aceleasi schite, iar noi tindem sa credem ca schitele publicate in urma cu cateva saptamani de un site asiatic sunt sursa producatorilor de accesorii. Daca va avea sau nu iPhone 6 designul acestor machete, ei bine numai timpul ne va putea spune.

- Reclamă -