O prima carcasa de protectie a iPhone cu ecran de 5,5 inch ne indica dimensiunile terminalului

0
2974

Se zvoneste de cateva luni ca Apple va lansa in toamna doua modele noi de iPhone, ambele avand ecrane mai mari decat iPhone 5s sau iPhone 5c. Daca despre modelul cu ecran de 4,7 inch am auzit numeroase confirmari, am vazut numeroase prototipuri, schite, comparatii, carcase de protectie si nu numai, despre modelul cu ecran de 5,5 inch nu s-au auzit prea multe si asta din cauza ca Apple s-ar putea sa ii amane lansarea din cauza unor probleme de fabricatie. Cativa producatori de carcase mai curajosi s-au gandit sa produca totusi accesorii si pentru iPhone-ul urias, pe baza unor schite obtinute de la partenerii Apple care ar putea fi identice cu cele publicate pe internet in urma cu cateva luni.

iPhone-6-Air-Coque-01

Astfel, daca saptamanile trecute va prezentam un prim prototip, destul de brut, a dispozitivului iPhone cu ecran de 5,5 sau 5,7 inch, acum vedem doua prototipuri fizice ceva mai schematice ale dispozitivelor iPhone cu ecrane de 4,7 inch si 5,5 inch impreuna cu carcasele de protectie aferente create de un producator de accesorii. In lipsa unui model de iPhone lansat deja de catre Apple sau a unui alt instrument de comparatie, vedem doua prototipuri mari, cel din dreapta fiind in mod evident de dimensiuni mult mai mari decat primul.

iPhone-6-Air-Coque-011

Masuratorile facute celor doua prototipuri ne indica posibilele dimensiuni ale viitoarelor modele de iPhone. Daca, asa cum am mai spus de cateva ori, modelul cu ecran de 4,7 inch are o lungime de 138 mm, o latime de 67 mm si o grosime de 7 mm, modelul cu ecran de 5,5 inch masoara nu mai putin de 157 mm pe lungime, 81 mm pe latime si 7 mm pe grosime. Cei care au postat imaginile ne indica faptul ca producatorii de accesorii numesc modelul mai mare iPhone 6s, si nu iPhone Air, asa cum se vehicula in urma cu ceva timp.

Ambele prototipuri au un design similar, cu toate ca ele nu sunt prea detaliate, indicandu-ne efectuarea acelorasi modificari la exterior in cazul ambelor viitoare modele de iPhone. Cea mai importanta schimbare este legata de relocarea butonului pentru adormire/trezire care este situat in partea laterala dreapta si nu in partea superioara a carcasei.

Cu toate ca un producator de carcase pentru iPhone s-a gandit sa produca accesorii pentru modelul cu ecran de 5,5 inch, nu avem inca nicio confirmare care sa ne indice faptul ca acesta va fi lansat in toamna, impreuna cu iPhone-ul de 4,7 inch. De asemenea, nici carcasele fabricate atat de timpuriu de diferiti producatori nu sunt un indiciu prea bun al designului, mai ales ca ele se bazeaza pe prototipuri create dupa niste schite ale caror autenticitate nu este confirmata inca.

- Reclamă -