Kayak este aplicatia gratuita a saptamanii in App Store

0
235

Din fericire sau poate din pacate, o noua saptamana se aproprie de final, ceea ce inseamna ca a venit timpul sa vorbim despre promotia „Aplicatia saptamanii” prin care compania Apple ofera saptamanal utilizatorilor posibilitatea de a descarca o aplicatie grozava, platita, gratuit de pe App Store. Daca in saptamanile trecute cele mai multe aplicatii gratuite au fost jocuri, Apple a inceput sa ofere titluri incadrate si in alte categorii, iar acum a venit timpul ca o grozava aplicatie de calatorie sa fie oferita spre descarcare oricarui posesor de iPhone sau iPad. Kayak Pro este numele aplicatiei pe care Apple o numeste, pentru a doua oara de la initierea campaniei, „Aplicatia saptamanii” si ne-o ofera gratuit.

kayak 3.0

Kayak Pro este aplicatia de care oricine are nevoie atunci cand isi planifica excursia. Prin intermediul acestui instrument grozav oferit de site-ul kayak.com, utilizatorii vor putea obtine informatii detaliate despre zboruri, cazare si inchirieri de masini din aproape orice locatie de pe glob. Excursile sunt mai aproape cu Kayak, care te poate ajuta sa rezervi bilete de avion catre destinatia favorita, sa inchiriezi o masina acolo sau chiar sa rezervi o camera la cel mai potrivit hotel, totul fiind impachetat intr-o interfata intuitiva. Mai mult decat atat, aplicatia Kayak ofera utilizatorilor un radar pentru avioane cu ajutorul caruia poate fi verificat daca zborul pe care il astepti are intarzieri, dar si alerte de pret care te ajuta sa descoperi atunci cand s-au ieftinit camerele la un anumit hotel. Pentru cei care vor calatori cu avionul si nu sunt prea obisnuiti cu aeroporturile, mai ales cele mari, aplicatia ofera o harta a unui numar destul de mare de aeroporturi cu ajutorul careia vei putea sa ajungi la terminalul dorit si sa nu ratezi imbarcarea.

kayak

Avand in vedere faptul ca ne apropriem incet, dar sigur, de perioada concediilor, acesta este cel mai bun moment in care poti profita de o aplicatie grozava cu care sa iti planifici o excursie pe care o vei tine minte multi ani. Putine aplicatii din App Store ofera toate instrumentele Kayak.com, astfel ca alegerea acestei aplicatii poate fi si cea mai buna solutie.

Kayak Pro este disponibila in App Store sub forma unei aplicatii universale pentru iPhone si iPad, putand fi instalata pe toate dispozitivele care au 20,1 MB stocare si iOS 7.0 sau o versiune ulterioara instalata. Promotia este valabila pana vinerea viitoare (22 mai).

- Reclamă -