Jony Ive este primeste premiul pentru intreaga cariera de la Muzeul de Arta Moderna San Francisco

0
154

an-awesome-story-about-jony-ive-and-his-power-to-do-whatever-he-wants-at-apple

Jony Ive, vicepresedinte executiv si directorul diviziei pentru design industrial si software al Apple, va fi onorat cu premiul Bay Area Treasure Award de catre Muzeul de Arta Moderna San Francisco. Acest premiu este acordat artistilor care au lucrari grozave si este oferit pentru intreaga activitate. Juriul care l-a ales pe Ive motiveaza alegerea sustinand ca britanicul este una dintre cele mai inovative si influente figuri ale vremurilor noastre pe partea de design industrial, reusind sa transforme intr-un mod cu totul impresionant modul in care vizualizam si distribuim informatiile.

Jony Ive creeaza produse pentru Apple inca din anul 1992, fiind responsabil de conceperea designului unor produse grozave cum ar fi iPod, iPod touch, iPhone, iPad, iMac, MacBook Air, MacBook Pro, Mac Pro si iOS 7. Mai mult, pentru toate aceste produse designerul a gandit noi modele care sa pastreze in acelasi timp caracteristicile familiar si nou, lucru dorit de toti consumatorii.

produse jony ive premiat muzeu

Premiul va fi acordat lui Jony Ive in cadrul unei cine, evenimentul urmand a fi organizat pe data de 30 a lunii octombrie 2014. Jony Ive va discuta cu custodele de arhitectura si design al muzeului, Jennifer Dunlop Fletcher. In cadrul acestui eveniment va putea participa oricine isi achizitioneaza un bilet cu un pret de pornire de 400 $.

Intr-o declaratie facuta dupa ce a fost anuntat ca va primi importanta distinctie, obtinuta in trecut de nume precum Lawrence Halprin, George Lucas sau Jom Cambbell, Ive a declarat ca este mandru sa fie recunoscut de muzeu cu o asemenea decoratie.

[quote_box_center]“I’ve always enjoyed visiting SFMOMA, and I think it represents exceptional contemporary art and design,” a spus Ive. “I’m very grateful to the museum and proud to be recognized among such an amazing list of past recipients.”[/quote_box_center]

- Reclamă -