iPhone 6 este comparat cu iPhone 5s, iPhone 5c, iPad mini, iPad Air, iPod touch 5. Care este dispozitivul de la care imprumuta designul? (Video)

0
1075

iphone 6 comparatie

Am vazut pana in prezent zeci sau sute de imagini cu prototipurile iPhone 6 comparate cu diferite terminale prezente pe piata, folosite pentru a demonstra ca iPhone 6 va fi rezistent la apa, dar si pentru a fi prezentate ca si imagini cu adevaratul iPhone 6 produs in interiorul fabricilor Apple, cand in realitate au fost produse in fabricile unor chinezi. Da, prototipurile sunt inselatoare si, in functie de cel care le prezinta, poti sa iti faci o imagine mai mult sau mai putin corecta asupra modului in care va arata viitorul dispozitiv al Apple. In acest amalgam de imagini cu prototipuri iPhone 6, care arata identic intre ele si au ajuns sa fie comercializate in China, vedem astazi o noua comparatie facuta de canalul de pe YouTube, Macmixing, intre toate dispozitivele cu iOS comericalizate in prezent de catre Apple.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=IhHbcKiEPnA]

Avand in fata toate terminalele incepand cu iPhone 4s, iPhone 5c, si iPhone 5s si terminand cu iPod touch generatia a 5-a, iPad Air si iPad mini cu ecran Retina, dar si, vedeta, un prototip al iPhone 6, vedem care ar fi dispozitivul de la care echipa Apple care se ocupa cu designul industrial al terminalelor s-a inspirat cel mai mult. Daca ultimele generatii de iPhone au semanat mult intre ele, iPhone 5c fiind singurul care arata ceva mai asemanator unor produse din gama iPod – iPod classic – cu iPhone 6 Apple va schimba complet povestea ultimelor generatii de iPhone. Asa cum reiese si din comparatie, prototipul iPhone 6 are un profil foarte asemanator generatiei a 5-a a iPod touch, dar si ultimelor modele de iPad. Daca tabletele si iPod-ul au o margine rotunjita doar in partea inferioara lateralei, iPhone 6 are o laterala rotunjita in ambele margini, aceasta fiind un aspect care diferentiaza viitoarea generatie a iPhone de tot ce a lansat Apple pana acum in materie de design. Spatele si fata dispozitivului iPhone 6 sunt asemanatoare dispozitivului iPhone 5s, o modificare importanta fiind pe spate unde observam ca Apple doreste sa renunte la elementele de sticla, pentru a aduce o carcasa mai unibody, intrerupta doar de cateva elemente de plastic care fac mai usoara patrunderea semnalului.

iphone ipad comparatie

Asadar, iPhone 6 va fi o imbinare intre actualele modele de iPhone si iPad, atat in ceea ce priveste designul, cat si dimensiunile. Mai lata si mai lunga, viitoarea generatie a iPhone va fi cu siguranta mai dificil de utilizat cu o singura mana, dar va oferi utilizatorilor mai mult continut, un lucru pe care foarte multi si-l doresc de la propriul telefon.

- Reclamă -