Iata prima imagine cu prototipul iPad Pro

0
121

Dupa ce au oferit in 2012 intregii lumi un iPad cu ecran mai mic, care s-a dovedit a fi un real succes, Apple se pregateste acum sa lanseze o tableta cu ecran mai mare decat modelul introdus pe piata in anul 2010. Cel putin asta ne sugereaza o serie de zvonuri aparute pana acum, venite de la persoane care cunosc planurile Apple legate de viitorul „iPad Pro„. Cu toate ca nimeni nu stie prea multe despre viitoarea tableta, pe internet a aparut deja o prima imagine cu ceea ce pare a fi, la o prima aruncatura de ochi, o carcasa spate a unui iPad, mult mai mare decat orice dispozitiv cu iOS lansat pe piata pana acum. Imaginea de mai jos a fost postata pe reteaua sociala a Chinei, Weibo, iar prea multe detalii nu se cunosc despre ea.

ipad pro prototip

Daca ne uitam putin mai atent la imagine vom vedea ca nu este vorba despre o carcasa finala a produsului ci, cel mai probabil, despre un prototip din metal creat de un partener Apple sau un producator de accesorii care a pus mana pe schitele viitoarei tablete. In lipsa unui iPad pentru comparatie, este foarte greu sa ne dam seama cat de mare este tableta in realitate, dar se vede cu ochiul liber ca macheta din imaginea de mai sus este mult mai mare decat orice produs cu iOS lansat de Apple vreodata. In privinta designului nu vedem prea multe schimbari fata de ultimele modele ale tabletei – iPad Air si iPad mini cu ecran Retina – carcasa aratand ca si cea a unui iPad supradimensionat. Pe carcasa sunt disponibile si cateva orificii specifice tabletelor Apple, inclusiv orificiul pentru al doilea microfon, camera si logo.

Avand in vedere faptul ca oricine poate profita de ocazia de a deveni celebru si crea o carcasa falsa a unui produs Apple inducand lumea in eroare, este recomandat sa nu va asteptati ca viitorul iPad „Pro” sa arate asa. Se zvoneste ca iPad-ul mai mare va avea un ecran de 12,9 inch (apropriat ca si diagonala de ecranul MacBook Air 13 inch si MacBook Pro cu ecran Retina de 13 inch). Ultimele informatii legate de aceasta tableta ne indicau faptul ca ea nu va fi introdusa pe piata anul acesta.

- Reclamă -