Apple pregateste un eveniment important pentru iPhone in magazinele sale

- Publicitate -

Apple Store iPhone 5c promovare

Intr-o incercare de a atrage mai multe vanzari de dispozitive iPhone generate de magazinele sale, compania Apple planuieste sa organizeze un eveniment in propriile magazine incepand cu saptamana in curs, potrivit 9to5Mac. Evenimentul va avea in centru incurajarea posesorilor de iPhone sa faca trecerea la modelele mai noi, iar in zilele care urmeaza urmeaza sa fie anuntati prin e-mail o parte dintre posesorii modelelor mai vechi ale acestui dispozitiv ca sunt eligibili pentru a participa noul program.

Din informatiile obtinute “pe surse” s-a aflat ca noul program va functiona separat de cel de tip buy-back implementat in urma cu aproximativ un an. Avand in vedere natura programului si faptul ca mai exista inca unul asemanator, este posibil ca in cadrul acestui eveniment utilizatorii de iPhone sa primeasca un pret mai atractiv pe dispozitivul actual, astfel incat trecerea la un model mai nou sa se justifice.

Apple intentioneaza sa porneasca pe viitor si alte initiative de marketing si vanzari pentru a ajuta la cresterea vanzarilor de dispozitive iPhone. Deocamdata nu se stie care sunt celelalte programe pe care le va initia compania, dar ele sunt legate strict de magazinele Apple, asa ca in Romania nu vor avea niciun efect.

Noul director al departamentului de retail din cadrul companiei Apple, Angela Ahrendts, care s-a alaturat echipei din Cupertino pe 1 mai si si-a inceput prima saptamana completa de lucru astazi, va supraveghea modul de derulare a programului. Sub conducerea doamnei Ahrendts, magazinele Apple urmeaza sa sufere diferite modificari ce ar putea ajuta la cresterea vanzarilor si atragerea mai multor clienti.

- Publicitate -
Alex Popa
Alex Popahttps://itutorial.ro
Redactor-șef și fondatorul iTutorial.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole sugerate

iOS 9 beta 2 a fost lansat de către Apple pentru dezvoltatori

La puțin peste două săptămâni după ce a lansat iOS 9 beta 1 pentru dezvoltatorii de aplicații, compania...

Cum sa remediati problema butoanelor Home si Power atunci cand nu functioneaza pe iPhone si iPad – Tutorial

Doua dintre cele mai cunoscute probleme hardware ale iPhone si iPad sunt legate de functionarea butoanelor Home...

Articole similare

URMĂREȘTE-NE

20,785UrmăritoriÎmi place
10,899UrmăritoriUrmărește-ne
360UrmăritoriUrmărește-ne
113AbonațiAbonați-vă
Publicitate

Cele mai recente articole

iOS 17.4 și iPadOS 17.4 au fost lansate pentru iPhone și iPad cu noutăți importante în Uniunea Europeană

iOS 17.4 și iPadOS 17.4 au fost lansate marți seară de către Apple și sunt disponibile, așadar, pentru utilizatorii modelelor de iPhone și iPad...

Apple a lansat MacBook Air cu chipset M3

Apple a lansat astăzi o actualizare pentru gama MacBook Air (13 inch și 15 inch), care oferă chipset-uri M3, compatibilitate îmbunătățită pentru afișajele externe,...

iOS 17.4 va permite instalarea de aplicații din afara App Store pe iPhone și iPad, în UE

Urmare a faptului că pe data de 6 martie 2024 intră în vigoare actul legislativ privind piețele digitale (DMA - Digital Markets Act) pe...

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți din lumea Apple?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi pe e-mail ultimele articole publicate pe iTutorial.ro!

*După ce ai completat adresa de e-mail și apăsat butonul „MĂ ABONEZ”, vei primi pe acea adresă de e-mail un mesaj în care va trebui să confirmi înscrierea la newsletter-ul nostru.