Vivre.ro isi lanseaza propria aplicatie pentru iPhone

0
910

Vivre.ro, cel mai mare retailer online de produse home & deco de la noi din tara, a lansat de curand o aplicatie oficiala pentru telefoanele inteligente, care este acum disponibila in App Store. Fiind prezent in patru tari, Vivre ofera deocamdata o aplicatie numai pentru clientii din Romania, cu ajutorul careia vom putea accesa toate campaniile firmei si comanda produsele disponibile in magazinul online direct de pe iPhone.

vivre

Daca numele Vivre.ro nu va suna cunoscut, ei bine trebuie sa stiti ca el ofera oferte exclusive pentru mobilier, decoratiuni, accesorii de bucatarie, produse pentru copii si multe alte produse pentru casa si viata. In fiecare zi, aplicatia Vivre va afisa peste 800 de produse, adaugate in diferite categorii, disponibile la pret redus cu pana la 50%. Aplicatia Vivre va afisa pe iPhone toate ofertele zilnice disponibile si pe site-ul Vivre.ro, tinandu-va mereu la curent cu cele mai noi oferte din fiecare colectie si perioada de disponibilitate a fiecarui produs aflat la pret redus. Un aspect important al aplicatiei, pe care nu il ofera versiunea web, sunt notificarile push, care te vor atentiona zilnic ca au fost adaugate noi oferte disponibile pentru o perioada limitata de timp, facand astfel imposibil sa mai uiti sa accesezi magazinul Vivre pentru a cauta produse grozave pentru casa si decoratiuni.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=rpwKpJcCODI]

Aplicatia Vivre nu ofera pe mobil doar posibilitatea de a urmari ofertele, ci si de a comanda produsele preferate. Astfel, conectandu-te in contul Vivre vei putea sa adaugi in cos si sa comanzi toate produsele interesante aflate la promotie, aplicatia afisand chiar si situatia comenzilor efectuate. Pentru orice fel de probleme sau intrebari legate de produsele listate, echipa Vivre iti va sta la dispozitie, iar aplicatia pentru mobil iti va oferi toate modurile de a o contacta.

vivre

Vorbind despre design, Vivre este creata dupa standardele impuse de iOS 7, avand un look modern si o interfata utilizator intuitiva care iti ofera acces rapid la toate functiile aplicatiei. Din pacate, Vivre nu este disponibila inca intr-o versiune pentru iPad, retailerul promitand sa lanseze in prima jumatate a acestui an si o aplicatie oficiala pentru tablete astfel incat sa ofere acces la toate promotiile si ofertele sale unui numar si mai mare de clienti.

Aplicatia Vivre este disponibila in App Store numai pentru dispozitivele iPhone si iPod touch (poate fi instalata si , si pe iPad in modul ecran marit) si poate fi descarcata pe toate dispozitivele care ruleaza iOS 6.1 sau o versiune ulterioara si au minimum 7,8 MB de stocare disponibili.

  • Vivre.ro pentru iPhone si iPod touch – Gratuit – Descarca acum

- Reclamă -