Skitch 3.1.1 pentru iPhone si iPad – actualizare este disponibila in App Store

0
450

Skitch este una dintre cele mai cunoscute aplicatii oferite de compania Evernote pentru suita sa de productivitate destinata atat dispozitivelor mobile, cat si computerelor. Cu ajutorul Skitch, utilizatorii pot face adnotari peste orice imagine sau document PDF, ea fiind extrem de utila pentru evidentierea rapida a unor elemente care conteaza, dar si pentru adaugarea unui text scurt peste orice imagine. La finele anului trecut cei de la Evernote lansau o versiune complet refacuta a Skitch, care din pacate elimina o parte dintre functiile importante ale aplicatiei si crea confuzie in randul utilizatorilor. Skitch 3.1.1La cererea „publicului” Evernote a lansat pana acum numeroase actualizari in care a reintrodus caracteristicile eliminate si a modificat usor interfata utilizator pentru a fi mai intuitiva.

La sfarsitul acestei saptamani a fost publicata in App Store o noua actualizare importanta pentru aplicatia Skitch, aceasta ajungand la versiunea 3.1.1. Utilizatorii care vor instala pe iPhone si iPad cea mai noua actualizare se vor bucura de un ecran pentru partajare refacut, cu un nou look si noi caracteristici, de un mod mai simplu de partajare a imaginilor adnotate cu participantii la o intrunire, de o functie care retine destinatarii „favoriti”, catre care am trimis cele mai multe imagini si documente si nu numai. Aplicatia mai ofera posibilitatea adaugarii unui titlu direct din ecranul de partajare, afiseaza o imagine de previzualizare pe ecranul de partajare, adauga noi instrumente pentru invelitoare, aduce posibibiliatea cumpararii din aplicatie a optiunii de a face adnotari pe PDF-uri si optiunea de a salva automat in aplicatia Poze fiecare imagine pe care o partajezi pe un alt serviciu. La final, aplicatia ne ofera optiunea de a roti o imagine si corecteaza numeroase probleme.

Pentru a face actualizarea la versiunea 3.1.1 a aplicatiei Skitch, trebuie ca din iOS dispozitivul dvs. sa deschideti App Store, sa accesati sectiunea Updates, unde va aparea titlul aplicatiei alaturi de butonul Update, pe care trebuie sa apasati. Daca nu aveti aplicatia descarcata, accesati linkul de mai jos pentru a o descarca acum:

- Reclamă -