Microsoft Office pentru iPad a inregistrat un numar record de descarcari in numai o saptamana

2
513

Dupa ani de asteptari neincetate si amanari, Microsoft a lansat la sfarsitul lunii trecute versiunile pentru iPad ale aplicatiilor din suita Office: Word, Excel si PowerPoint, actualizand, totodata, si aplicatia OneNote, care era disponibila de cativa ani pe tableta celor de la Apple. Asa cum era de asteptat, lansarea a generat mult interes din partea utilizatorilor de iPad, atat de mult incat descarcarile aplicatiilor au atins un numar record, potrivit companiei din Redmond.

office-12-million-downloads

La sfarsitul acestei saptamani cei de la Microsoft au anuntat ca in cele 7 zile de disponibilitate, aplicatiile suitei Office au fost descarcate de 12 milioane de ori de utilizatorii App Store. Acest numar de descarcari pentru aplicatiile Office includ si numarul de descarcari pentru aplicatia OneNote, disponibila de mai multi ani, si reprezinta suma totala a descarcarilor inregistrate de fiecare aplicatie in parte. Avand in vedere ca vorbim despre patru aplicatii, era mai interesant ca Microsoft sa anunte numarul de descarcari pentru fiecare aplicatie.

Desigur, aplicatiile suitei Office au ajuns foarte rapid in topul celor mai descarcate aplicatii din App Store, pozitionarea buna, publicitatea facuta de numeroase site-uri prin anuntarea lansarii, recenziile decente si promovarea facuta de Apple prin crearea unei pagini specialeajutand la obtinerea acestei cifre. Numarul de descarcari ar fi fost, cu siguranta, si mai ridicat, daca cei de la Microsoft ofereau aceste aplicatii complet gratuit si nu pe baza de abonament.

Ar fi fost interesant si sa aflam cati dintre milioanele de utilizatori care au descarcat deja aplicatiile Office au incheiat sau detin abonamente Office 365 pentru cele patru aplicatii.

- Reclamă -