iMovie 10.0.3 pentru Mac – actualizare este disponibila in App Store

0
668

imovie

iMovie este una dintre cele trei aplicatii ale suitei iLife a celor de la Apple, aceasta aplicatie disponibila atat intr-o versiune pentru OS X, cat si intr-o versiune pe iOS permitand utilizatorilor sa editeze si sa creeze clipuri video, filmulete sau trailere intr-un mod simplu datorita multitudinii de instrumente oferite. Versiunea pentru OS X a iMovie a fost actualizata in cursul noptii trecute de catre Apple, inginerii companiei introducand o serie de noutati destul de importante pentru utilizatori.

iMovie 10.0.3 aduce optiunea de a sorta evenimente dupa data in bara laterala, ofera optiunea modificarii fontului, marimii si a culorilor introduse in versiunea 10 a iMovie (lansata de catre Apple la sfarsitul anului trecut impreuna cu OS X Mavericks) si aduce posibilitatea efectuarii unui dublu clic pe o tranzitie din cronologie pentru a-i ajusta durata. Mai mult, aplicatie ofera posibilitatrea decuparii si rotirii clipurilor din evenimente, posibilitatea adaugarii efectelor de viteza folosind bara Ajustari si ofera optiunea de a introduce tranzitii de intrare si iesire line pentru efectele de viteza. Trecand la problemele rezolvate, cei de la Apple mentioneaza ca aplicatia corecteaza o problema care putea cauza inchiderea subita a aplicatiei iMovie, rezolva problemele care impiedicau partajarea, imbunatateste fiabilitatea cautarii atunci cand sunt introdusi mai multi termeni de cautare  sau este introdus partial un cuvant si, la final, cei de la Apple mentioneaza ca au lucrat la imbunatatirea generala a utilizabilitatii pe computerele care folosesc cateva limbi straine.

Pentru a face actualizarea la versiunea 10.0.3  a aplicatiei iMovie, trebuie sa deschideti App Store, sa faceti clic pe sectiunea Updates, iar apoi clic pe butonul Update situat in dreptul titluluiDaca nu aveti aplicatia descarcata, accesati linkul de mai jos pentru a o cumpara acum:

*Daca ati cumparat deja aceasta aplicatie, nu veti mai plati inca o data pentru a face actualizarea.
- Reclamă -