Iata o comparatie intre carcasa iPhone 6 si dispozitivele iPhone 5s, Nexus 5 si Galaxy Note 3 (Video)

0
334

In urma cu o saptamana vedeam o serie de carcase de protectie ale presupusului dispozitiv iPhone 6, producatorii de carcase pregatindu-si deja, cu aproximativ 6 luni inaintea lansarii, primele accesorii ale viitorului dispozitiv. Chiar daca nimeni nu stie cat de reale erau schitele pe baza carora au fost create carcasele, una dintre acestea a ajuns in mainile celor de la Unbox Therapy, care au comparat-o cu o serie de dispozitive prezentate deja pe piata pentru ca noi sa ne putem face o mai buna idee in legatura cu dimensiunile viitorului dispozitiv.

Carcasa dispozitivului iPhone 6 cu diagonala de 4,7 inch a fost pusa langa iPhone 5s cu al sau ecran de 4 inch, Google Nexus 5 ce are un ecran de 4,95 inch si uriasul Samsung Galaxy Note 3 cu ecran de 5,7 inch. Cele mai apropriate dimensiuni de iPhone 6 le are Google Nexus 5, el fiind si dispozitivul care ne ofera poate cea mai buna reprezentare a modului in care viitorul iPhone se va simti in mainile noastre, din moment ce Note 3 este mult prea mare, iar iPhone 5s destul de mic.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=eTcsOFJazD0]

Pe langa compararea dimensiunilor intre dispozitive, creatorul clipului video de mai sus ne indica si cateva particularitati/modificari ale carcasei iPhone 6. In lista de modificari care apar pe carcasa si care pot fi traduse in modificari de design ale viitoarei generatii de iPhone includem relocarea butonului Inactiv/Activ, o rotungire mai accentuata a marginilor, o noua forma pentru butoane si nu numai.

Se zvoneste ca iPhone 6 va fi prezentat lumii intregi in septembrie sau octombrie si ca va veni in doua modele, cu ecrane de 4,7 inch, respectiv 5,5 inch, lansarea ultimului dintre ele fiind pusa momentan sub un semn de intrebare avand in vedere problemele pe care le au furnizorii Apple in a produce componente pentru acel dispozitiv.

- Reclamă -