Iata noi imagini cu ecranul de pornire al iOS 8

- Publicitate -

iOS 8 este aproape sau chiar la fel de asteptat ca si iOS 7 inaintea prezentarii oficiale, utilizatorii avand dorinta ca Apple sa corecteze micile greseli de design, sa introduca functii noi si, mai mult decat orice, sa faca sistemul de operare sa ruleze mai bine pe orice iPhone sau iPad compatibil. In urma cu cateva saptamani va prezentam primele capturi de ecran inregistrate in iOS 8, cel mai probabil intr-o versiune alpha timpurie, acelea naruind visele multor utilizatori care isi doresc ca iOS 8 sa fie fata de iOS 7 cam ceea ce a fost iOS 7 fata de iOS 6. Daca imaginile aparute atunci erau abia din faza de inceput a testarii iOS 8, astazi au aparut pe internet noi imagini care ne prezinta noul iOS 8 ce ruleaza pe un iPhone 5s, dar si cateva capturi de ecran facute pe iPhone si iPad.

ios 8

Nu este pentru nimeni o noutate faptul ca Apple testeaza din greu iOS 8 in interiorul laboratoarelor sale inainte de a prezenta noua versiune a sistemului de operare in cadrul WWDC 2014 si chiar ieri va spuneam ca traficul web inregistrat pe diferite site-uri de pe dispozitive care ruleaza iOS 8 a crescut considerabil in ultimul timp. Surprinzator ar fi totusi ca viitorul iOS sa arate asa cum este prezentat in imaginile din acest articol, anumite pictograme fiind preluate din concepte sau interpretari ale diferitor graficieni pe baza unor descrieri facute de persoane din interiorul Apple.

Aplicatiile noi care sunt prezente in presupusul iOS 8 din imaginile acestui articol sunt: Healthbook, iTunes Radio, Previzualizare, TextEdit, Tips (Sfaturi) si Watch Utility (Utilitar Ceas), iar pe iPad avem Previzualizare, TextEdit, Tips, iTunes Radio si aplicatia Calculator. Merita mentionat ca pictograma aplicatiei Safari, indelung criticata de utilizatori, apare modificata in aceste imagini cu o versiune ce era prezentata de un grafician inaintea lansarii iOS 7. Excluzand introducerea aplicatiei Calculator pe iPad, despre toate aplicatiile de mai sus v-am vorbit in repetate randuri in ultimele saptamani si le-am prezentat in detaliu, cea mai importanta noutate fiind Healthbook, care va oferi utilizatorilor date legate de sanatate si conditia fizica. Despre aplicatia Utilitar Ceas nu ni s-a vorbit pana acum, dar am vazut-o intr-o imagine dubioasa aparuta in urma cu cateva saptamani, avand exact aceeasi pictograma ca si cea din imaginile de mai sus.

O persoana care a oferit in trecut numeroase indicatii corecte legate de viitoarele produse ale Apple si are stranse legaturi in interiorul echipelor care se ocupa de dezvoltarea software-ului in interiorul companiei, ne sugereaza ca aceste imagini nu au nicio legatura cu iOS. Ca sa fiu sincer, cu sau fara parerea acelei persoane, nu cred ca ecranul de pronire al iOS 8 si meniul de partajare vor arata in acest fel, iar valoarea de adevar a lor va fi demonstrata de Apple pe 2 iunie, cand urmeaza sa prezinte noua versiune a sistemului de operare pentru iPhone, iPad si iPod touch.

- Publicitate -
Alex Popa
Alex Popahttps://itutorial.ro
Redactor-șef și fondatorul iTutorial.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole sugerate

Cum sa remediati problema butoanelor Home si Power atunci cand nu functioneaza pe iPhone si iPad – Tutorial

Doua dintre cele mai cunoscute probleme hardware ale iPhone si iPad sunt legate de functionarea butoanelor Home...

iOS 9 beta 2 a fost lansat de către Apple pentru dezvoltatori

La puțin peste două săptămâni după ce a lansat iOS 9 beta 1 pentru dezvoltatorii de aplicații, compania...

Articole similare

URMĂREȘTE-NE

20,785UrmăritoriÎmi place
10,899UrmăritoriUrmărește-ne
360UrmăritoriUrmărește-ne
113AbonațiAbonați-vă
Publicitate

Cele mai recente articole

iOS 17.4 și iPadOS 17.4 au fost lansate pentru iPhone și iPad cu noutăți importante în Uniunea Europeană

iOS 17.4 și iPadOS 17.4 au fost lansate marți seară de către Apple și sunt disponibile, așadar, pentru utilizatorii modelelor de iPhone și iPad...

Apple a lansat MacBook Air cu chipset M3

Apple a lansat astăzi o actualizare pentru gama MacBook Air (13 inch și 15 inch), care oferă chipset-uri M3, compatibilitate îmbunătățită pentru afișajele externe,...

iOS 17.4 va permite instalarea de aplicații din afara App Store pe iPhone și iPad, în UE

Urmare a faptului că pe data de 6 martie 2024 intră în vigoare actul legislativ privind piețele digitale (DMA - Digital Markets Act) pe...

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți din lumea Apple?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi pe e-mail ultimele articole publicate pe iTutorial.ro!

*După ce ai completat adresa de e-mail și apăsat butonul „MĂ ABONEZ”, vei primi pe acea adresă de e-mail un mesaj în care va trebui să confirmi înscrierea la newsletter-ul nostru.