Iata noi imagini cu ecranul de pornire al iOS 8

0
1556

iOS 8 este aproape sau chiar la fel de asteptat ca si iOS 7 inaintea prezentarii oficiale, utilizatorii avand dorinta ca Apple sa corecteze micile greseli de design, sa introduca functii noi si, mai mult decat orice, sa faca sistemul de operare sa ruleze mai bine pe orice iPhone sau iPad compatibil. In urma cu cateva saptamani va prezentam primele capturi de ecran inregistrate in iOS 8, cel mai probabil intr-o versiune alpha timpurie, acelea naruind visele multor utilizatori care isi doresc ca iOS 8 sa fie fata de iOS 7 cam ceea ce a fost iOS 7 fata de iOS 6. Daca imaginile aparute atunci erau abia din faza de inceput a testarii iOS 8, astazi au aparut pe internet noi imagini care ne prezinta noul iOS 8 ce ruleaza pe un iPhone 5s, dar si cateva capturi de ecran facute pe iPhone si iPad.

ios 8

Nu este pentru nimeni o noutate faptul ca Apple testeaza din greu iOS 8 in interiorul laboratoarelor sale inainte de a prezenta noua versiune a sistemului de operare in cadrul WWDC 2014 si chiar ieri va spuneam ca traficul web inregistrat pe diferite site-uri de pe dispozitive care ruleaza iOS 8 a crescut considerabil in ultimul timp. Surprinzator ar fi totusi ca viitorul iOS sa arate asa cum este prezentat in imaginile din acest articol, anumite pictograme fiind preluate din concepte sau interpretari ale diferitor graficieni pe baza unor descrieri facute de persoane din interiorul Apple.

Aplicatiile noi care sunt prezente in presupusul iOS 8 din imaginile acestui articol sunt: Healthbook, iTunes Radio, Previzualizare, TextEdit, Tips (Sfaturi) si Watch Utility (Utilitar Ceas), iar pe iPad avem Previzualizare, TextEdit, Tips, iTunes Radio si aplicatia Calculator. Merita mentionat ca pictograma aplicatiei Safari, indelung criticata de utilizatori, apare modificata in aceste imagini cu o versiune ce era prezentata de un grafician inaintea lansarii iOS 7. Excluzand introducerea aplicatiei Calculator pe iPad, despre toate aplicatiile de mai sus v-am vorbit in repetate randuri in ultimele saptamani si le-am prezentat in detaliu, cea mai importanta noutate fiind Healthbook, care va oferi utilizatorilor date legate de sanatate si conditia fizica. Despre aplicatia Utilitar Ceas nu ni s-a vorbit pana acum, dar am vazut-o intr-o imagine dubioasa aparuta in urma cu cateva saptamani, avand exact aceeasi pictograma ca si cea din imaginile de mai sus.

O persoana care a oferit in trecut numeroase indicatii corecte legate de viitoarele produse ale Apple si are stranse legaturi in interiorul echipelor care se ocupa de dezvoltarea software-ului in interiorul companiei, ne sugereaza ca aceste imagini nu au nicio legatura cu iOS. Ca sa fiu sincer, cu sau fara parerea acelei persoane, nu cred ca ecranul de pronire al iOS 8 si meniul de partajare vor arata in acest fel, iar valoarea de adevar a lor va fi demonstrata de Apple pe 2 iunie, cand urmeaza sa prezinte noua versiune a sistemului de operare pentru iPhone, iPad si iPod touch.

- Reclamă -