Flickr 3.0 pentru iPhone a fost lansat in App Store

0
418

Flickr este serviciu de stocare si partajare a imaginilor oferit gratuit de compania Yahoo, ca si o buna alternativa pentru aplicatia Instagram detinuta in prezent de Facebook. Pentru ca Flickr a ramas cu o interfata utilizator invechita in raport cu noile cerinte de design ale Apple, echipa de dezvoltatori de la Yahoo au lucrat din greu in ultima perioada pentru a reface aplicatia, iar rezultatul este o versiune 3.0 a Flickr care arata foarte bine si este incarcata cu noutati importante.

Flickr

Primul lucru pe care il vei observa dupa ce vei instala versiunea 3.0 a Flickr va fi modul in care ea arata si se simte, toate elementele grafice fiind concepute dupa cerintele si designul adoptat de Apple in iOS 7. Astfel, Flickr ofera in sfarsit efecte de transluciditate, un design mai plat, mai intuitiv si per total mult mai atractiv si mai elegant decat cel precedent. Impreuna cu refacerea interfetei utilizator, aplicatia ne promite sa ofere un mod mai simplu de capturare si editare a imaginilor, adaugand 14 filtre care pot fi aplicate inainte de a inregistra imaginea permitand, la fel ca si aplicatia preinstalata Camera de pe iPhone si iPod touch, sa previzualizezi filtrul cu care fotografia va arata cel mai bine.

Flickr 3.0

Flickr 3.0 ofera o galerie de imagini mai curata si mai bine organizata in stil grila, iar meniurile pentru inregistrarea imaginilor si pentru aplicarea de filtre aduc cu celebra interfata de editare a imaginilor oferita de Instagram. Cautarea imaginilor inregistrate in interiorul aplicatiei Flickr este mai simpla, multumita motorului de cautare „inteligent” modernizat care poate filtra intrarile dupa data, timp, loc si chiar scene sau obiecte cum ar fi „asfintit” sau „masina”. Impreuna cu noutatile legate de editarea si organizarea imaginilor, aplicatia ofera o noua caracteristica numita „Auto Sync” care va permite utilizatorilor sa incarce pozele din rola film pe Flick, automat, creand astfel un backup in cloud pentru toate imaginile de pe iPhone ce pot fi vizualizate apoi de pe orice platforma. Aceasta sincronizare nu este intru totul noua, ea fiind prezenta si pe aplicatii precum Dropbox sau Google+, dar Yahoo ofera un spatiu de stocare gratuit mult mai mare, de 1 TB pentru toti uitilizatorii. Desigur, pozele incarcate automat nu vor fi publicate pe profilul tau public, existand insa optiunea de a face manual acest lucru pentru imaginile pe care le consideri adecvate.

Flickr

Flickr devine un serios competitor pentru aplicatiile Instagram si Vine gratie functiei de inregistrare si partajare a clipurilor video. Aplicatia ofera chiar si simple instrumente de personalizare a clipurilor video si posibilitatea aplicarii unuia dintre filtrele disponibile si pentru poze, chiar in timpul inregistrarilor.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=U_eC-cwC4Kk]

Pentru a face actualizarea la versiunea 3.0 a aplicatiei Flickr, trebuie ca din iOS dispozitivul dvs. sa deschideti App Store, sa accesati sectiunea Updates, unde va aparea titlul aplicatiei alaturi de butonul Update, pe care trebuie sa apasati. Daca nu aveti aplicatia descarcata, accesati linkul de mai jos pentru a o descarca acum:

  • Flickr pentru iPhone si iPod touch – Gratuit – Descarca acum
- Reclamă -